Джордан Пийл- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, кариера

Джордан Пийл е американски актьор, комик, писател, режисьор и продуцент, който работи в развлекателната индустрия от 2002 г. Той е добре известен и с работата си в жанровете комедия и ужаси по телевизията и във филма. Пийл започва кариерата си като актьор, преди да се насочи към писане, режисиране и продуциране.

Той стана известен след участието си в комедийния сериал „Mad T.V.“, което беше първата му роля на малък екран, и първия му игрален филм „Boner Boyz“ през 2008 г. След това той се появи в редица телевизионни предавания и филми. В момента той е водещ и продуцент на антологичния сериал „Зоната на здрача“. По същия начин той е получил множество награди и номинации за работата си в актьорството и режисурата. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, приятелката, кариерата и фактите на Джордан Пийл

Бързи факти

Истинско име Джордан Хауърт Пийл
Псевдоним Първо
Пол Мъжки
Известен като Актьор, Комедиант
Възраст 41 години
рожден ден 21 февруари 1979 г
Родно място Ню Йорк, САЩ
Знак за раждане Риби
Националност американски
Етническа принадлежност африкански
Религия Кристиян
Височина 5 фута 8 инча
Тегло 75 кг
Измервания на тялото 42-34-14 инча
Размер на бицепса 14 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка 10 (САЩ)
приятелка N/A
Съпруг Челси Перети
Нетна стойност 12 милиона долара
Любими храни месо
Марки N/A
Хоби Актьорство, пускане на шеги

Кой е Джордан Пийл?

Джордан Пийл е роден на Джордан Хауърт Пийл 21 февруари 1979 г , в Ню Йорк, САЩ. Той беше отведен при родителите си Хейуърд Пийл и Лусинда Уилямс, но беше отгледан единствено от майка си. Той е на 41 години и е роден под знака на Риби.Колко висок е Джордан Пийл?

Джордан Пийл е от афро-американски произход и има американско гражданство. Освен това той е висок 5 фута 8 инча (175 см/1,75 м) и тежи приблизително 75 кг (165 фунта). Той има тънко тяло, с размери 42-34-14 инча. По същия начин той има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса.

  Височината на Джордан Пийл

Джордан Пийл (Източник: Instagram)

Джордан Пийл Образование

Джордан Пийл посещава компютърното училище в Манхатън и завършва училището в Калхун. След това се записва в колежа Сара Лорънс, но напуска след две години, за да създаде комедиен дует със съквартирантката си от колежа Ребека Драйсдейл, която сега е сценарист на „Кий и Пийл“.

Коя е съпругата на Джордан Пийл?

Джордан Пийл започва да се среща с Челси Перети през 2013 г. и се жени за нея през 2015 г. През април 2016 г. двойката се жени тайно. Тази двойка има син на име Бомонт, роден на 1 юли 2017 г.

Социална медия

Джордан Пийл поддържа присъствие в социалните медии. Неговият акаунт в Instagram (@jordanpelee) има 1,2 милиона последователи, а той има 1,8 милиона последователи в Twitter (@JordanPelee).

Как Джордан Пийл продължи кариерата си?

Джордан Пийл започва своята актьорска кариера във филма „Boner Boyz!“ от 2008 г. и оттогава продължава да играе. Той продължи да участва в „Little Fockers“ през 2010 г., „Wanderlust“ през 2012 г. и „The Sidekick“ през 2013 г. След 2013 г. той постепенно започва да режисира, продуцира и пише. През 2016 г. той работи върху филмите Щъркели и „Киану“, в които участва както в продукцията, така и в сценария. По подобен начин през 2017 г. той участва, продуцира, режисира и написа филма „Get Out“.

От 2013 г. до 2014 г. той също беше член на актьорския състав на „Шоуто на Крол“. Той се появява в редица филми през 2014 г., включително „Фарго“, „Пияна история“ и „Робърт Чикън“. През 2015 г. и 2018 г. той озвучава Bugula в анимационния комедиен сериал „SuperMansion“. Той също така дава гласа на Street Thug във филма „American Dad“ от 2016 г. През 2017 г. и 2018 г. той се появява във филма Big Mouth и „The Last O.G.“, и двете все още се произвеждат. Освен това, през 2019 г. той продуцира и написа сценария за два сериала, „Странният град“ и „Зоната на здрача“, за които той също е водещ. Най-новите му творби са „Ловци“ и „Страната на Лъвкрафт“, като и двете ще излязат през 2020 г.

Колко богат е Джордан Пийл?

Джордан Пийл е феноменален актьор, комик и режисьор, който е постигнал световно признание и популярност. Нетното му състояние е 12 милиона долара към октомври 2022 г.

  Инфографика за биография на Джордан Пийл

Биография на Джордан Пийл

Факти

  1. Той е много добър приятел с Ки.
  2. Той пуска видеоклипове в Comedy Central.
  3. Той е един от най-добрите комедианти.

Популярни Публикации