Греъм Виграс- Wiki, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Греъм Сакстън Виграс (роден на 17 юни 1989 г.) е мъжки волейболист от Канада. Той беше част от канадския мъжки национален отбор по волейбол в продължение на девет години до пенсионирането си през 2022 г. Той се състезава в две летни олимпийски игри през 2016 г. и 2020 г., както и печели бронзов медал на Панамериканските игри през 2015 г., бронзов медал през Световната лига по волейбол FIVB за 2017 г. и златен медал от Шампионата по волейбол на NORCECA за мъже през 2015 г.

Бързи факти

Пълно име Греъм Виграс
Рождена дата 17 юни 1989 г
Родно място Калгари
Възраст (последна) на 30 години
Основна професия Волейболист
Знак за раждане зодия Близнаци
Собствена държава Канада
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара
баща Ричард
Майка Санди Виграс
Семейно положение N/A
приятелка N/A

Биография на Греъм Виграс

Ричард и Санди Виграс са отгледали Виграс в Калгари, Албърта. Неговият чичо, Дон Сакстън, беше член на мъжкия национален отбор по волейбол на Канада на летните олимпийски игри през 1984 г. в Лос Анджелис, а братовчед му, Бен Сакстън, се състезаваше по плажен волейбол на летните олимпийски игри през 2016 г. в Рио де Жанейро. Виграс започва да играе волейбол на 13-годишна възраст и прекарва гимназиалните си години в Калгари с волейболния клуб Canuck и гимназията в Западна Канада. Сега той живее и работи като спортист. Той е канадец по националност и настоящите му хранителни навици са комбинация от вегетариански и невегетариански. Той също така се покланя на всички богове и богини и спазва всички празници.Греъм Виграс Височина, Тегло, Измерване на тялото

Греъм е висок 2,05 м и изглежда висок, докато стои с приятелите си. Въпреки че е малко по-висок от своите приятели, той успява да поддържа теглото си под контрол. Теглото му е около 97 кг и той тренира редовно, за да го поддържа. Той се наслаждава на ежедневните упражнения и насърчава другите да правят същото. Греъм вярва, че за да сте здрави, трябва да спортувате ежедневно. Неговите физически измервания в момента не са налични, но ние ще ги актуализираме възможно най-скоро.

кариера

 • От 2007 г. до 2012 г. Виграс беше член на мъжкия волейболен отбор U Sports на университета в Калгари Динос. По време на престоя си там той изведе отбора на Шампионата по волейбол на ОНД за мъже през 2010 г., където също беше избран за MVP на Шампионата на ОНД.
 • Диносите спечелиха бронзов медал в турнира на CIS през 2011 г. като защитаващи шампиони, докато Vigrass беше избран за Волейболен играч на годината в ОНД за мъже и представител на Западна Канада на BLG Awards за най-добрия мъжки университетски спортист в Канада.
 • Vigrass игра сезон 2012-13 в Center Sportif в Gatineau, Канада, в Team Canada National Excellence Program (NEP), преди това Full-Time Training Center (FTC), преди да се присъедини към Arago de Sète в Сет, Франция, през 2013.
 • През 2015 г. той асистира на Étoile Sportive du Sahel за спечелването на купата по волейбол на Тунис, преди да се присъедини към треньора на националния отбор Глен Хоуг в Arkas Spor за сезон 2015-16. Виграс се присъедини към Berlin Volleys през 2016 г., присъединявайки се към съотборника си в националния отбор Стивън Маршал.
 • През 2018 г. той се присъедини към отбора на ONICO Warszawa, където към него се присъединиха националният му колега Шарон Върнън-Еванс и бившият треньор на националния отбор Стефан Антига. Той се присъедини към Jastrzbski Wgiel през 2019 г. Той и съотборникът му в националния отбор Никълъс Хоуг помогнаха на Фенербахче СК да спечели Суперкупата на Турция по волейбол за мъже през 2020 г. Виграс ще се присъедини към Халкбанк през 2021 г.
 • Виграс първоначално се появи в националния отбор като член на мъжкия мъжки национален волейболен отбор на Канада през 2008 г. Той допринесе за сребърния медал на отбора на мъжкото първенство по волейбол NORCECA за 2008 г. и квалификацията за 2009 г. на FIVB волейболното световно първенство за мъже U21.
 • Виграс се присъедини към старшия национален отбор Б през 2010 г., преди да бъде повишен в основния национален отбор през 2012 г. Той беше част от отбора, който изравни седмото място на Световното първенство по волейбол за мъже на FIVB през 2014 г. и помогна на отбора да спечели бронза на 2015 г. Панамерикански игри.
 • Той беше част от бронзовите медалисти на Световната волейболна лига на FIVB за 2017 г. Той също така помогна на националния отбор да завърши на пето място на Летните олимпийски игри в Рио през 2016 г. и на осмо място на Летните олимпийски игри в Токио през 2020 г. [6] [7] Виграс ще напусне националния отбор през 2022 г.

Нетната стойност на Греъм Виграс

Смята се, че нетната му стойност е между 1 милион и 5 милиона долара. Отличната му професия на волейболист очевидно е основният му източник на пари.

Приятелка на Греъм Виграс, запознанства

Греъм Виграс , подобно на много други известни личности, пази в тайна своя личен и романтичен живот. Ако искате да разберете повече за него, върнете се след няколко дни и прочетете тази публикация. Така че, за да научим повече, трябва да се поровим в предишните връзки на Греъм Виграс, приятелката и предишните връзки. Запознанството може първоначално да ни предостави ясна картина на връзката му.

Греъм Виграс е светкавично бърз волейболист. Греъм Виграс е най-известен със своите действия, въпреки че понякога може да бъде и добър изпълнител. Неговите способности за работа и таланти успокояват ума на тези старейшини. 30-годишният мъж може и да се пенсионира скоро, но любовта му към волейболиста е неоспорима. Въпреки това той не е разкрил имената на родителите си. И нашият персонал активно търси спецификата. Ще актуализираме информацията за семейство, братя и сестри, съпрузи и деца. Засега няма какво да кажем.

Награди и постижения

 • MVP на Канадското университетско първенство по волейбол за мъже на ОНД за 2010 г
 • Волейболен играч на годината на Канадския университет на ОНД за мъже 2010/2011
 • Представител на Западна Канада за наградите BLG за 2010/2011 г. (най-добър мъжки университетски спортист в Канада).
 • Най-добър среден блокировач в Световната лига на FIVB за 2017 г

Интересни факти

 • Играе за мъжкия национален отбор по волейбол на Канада и немския клуб Берлин Волейс.
 • Той се състезава на летните олимпийски игри през 2016 г., печели сребърен медал в първенството по волейбол за мъже на NORCECA през 2013 г. и бронзов медал на Панамериканските игри през 2015 г.

Популярни Публикации