Кристи Лин Фриц- Биография, възраст, нетна стойност, височина, тегло, етническа принадлежност

Кристи Лин Фриц е звезда в социалните медии, която е добре позната в Instagram и TikTok. Тя има над 750 000 последователи в TikTok и е известна със своите танцови стъпки и изображения със синхронизиране на устни. Тя е активна на уебсайта от август 2018 г. и е една от онези онлайн знаменитости, които са постигнали звездна слава за кратък период от време. Всички, особено мъжете, я обожават заради зашеметяващите й снимки. Кристи се стреми да бъде холивудска танцьорка в бъдеще. Тя е страхотен брат и сестра, дъщеря и приятелка далеч от камерата. Тя е приятелка с много актьори от TikTok. Славата на Кристи Лин Фриц расте с времето, което я прави една от най-търсените звезди на TikTok. Разгледайте биографията на Кристи Лин Фриц, Wiki, възраст, височина, тегло, съпруг, омъжена, телесни измервания, нетно състояние, семейство, кариера и още няколко информация.

Бързи факти

Истинско име Кристи Лин Фриц
Псевдоним Кристи
Известен като TikTok Star,
Звезда на социалните медии
Възраст 25 годишен
рожден ден 14 октомври 1996 г
Родно място Охайо, САЩ
Зодия Паунд
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 35-28-40 инча
Размер на чашката на сутиена 34 BB
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5.5
деца 1
Съпруг/съпруг Сет Фриц
Нетна стойност 0 K – 0 K
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Биография на Тери Дейвид Мълиган, възраст, семейство

Тери Дейвид Мълиган е роден на 14 октомври 1996 г . Тя е от смесен произход и има американско гражданство. Нейната зодия е Везни. Тя е родена в щата Охайо. Самоличността на баща й и майка й е неизвестна. Тя все още има братя. Тя е на 25 години в момента от 2022 г.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Тери Дейвид Мълиган? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра . С той тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Тя има прекрасни топли кафяви очи и руси кичури. Размерите на тялото на Кристи Лин Фриц не са известни. Тя често зарадва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглеждаха щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 35-28-40 сантиметра. Тя има кантар за сутиени 34 BB.  Кристи Лин Фриц

Кристи Лин Фриц позира за снимка Източник: Instagram

Тери Дейвид Мълиган Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Тери Дейвид Мълиган? През август 2018 г. тя направи своя дебют в TikTok. Нейният едноименен магазин за електронна търговия продава нейни собствени продукти. Нетната й стойност се очаква да бъде между 0 – 0 000 към октомври 2022 г.

Професионален живот и кариера

Кристи Лин Фриц е надарена от тийнейджърска възраст. Започва да танцува от малка и скоро го усвоява. Тя винаги е обичала да прави снимки и бързо стана известна в уебсайта на социалните медии. Снимките й предизвикаха голям интерес сред млади мъже.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Тери Дейвид Мълиган? Името на съпруга на Кристи Лин Фриц е Тя се омъжи за Сет Фриц. Двойката е благословена и с деца. Със съпруга й имат бебе.

Факти

  • Кристи Лин Фриц започва с правене на танцови видеоклипове, синхронизиране на устните на известни песни и движение към тях.
  • Много хора започнаха да преглеждат публикациите й и тя бързо спечели хиляди фенове.
  • Тя бързо стана известна, след като стартира своя TikTok канал.
  • Докато е съвсем дете, тя вече е постигнала голям успех и продължава да расте в популярност.
  • Тя все още е голям фен на животните.

Също така, прочетете за Sam Heughan Bio>>>>

Популярни Публикации