Сузи Кортез - Wiki, възраст, нетна стойност, гадже, срещи, височина

Сузи Кортес е добре познат бразилски фитнес модел, инфлуенсър в социалните медии, телевизионна водеща, бизнесдама, личност в Instagram, звезда OnlyFans и предприемач от Кампинас, щат Со Пауло, Бразилия. Като Miss BumBum, тя е добре позната в цялата страна. Сузи спечели титлата Miss BumBum през 2015 г., според докладите.

Бързи факти

Пълно истинско име Сузи Кортес.
Псевдоним Мис БумБум.
Възраст (към 2021 г.) на 31 години.
Професия Фитнес модел, личност в Instagram, телевизионен водещ, звезда на OnlyFans, влиятелен човек в социалните медии, бизнесдама и предприемач.
Дата на раждане 16 май 1990 г. (сряда).
Място на раждане Кампинас, щат Сао Пауло, Бразилия.
Сегашен адрес Сао Пауло, Бразилия.
образование Завършвам.
Алма матер Местно частно училище.
Нетна стойност -5 милиона USD (приблизително).
Националност Бразилия.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия Кристиян.
Зодия Телец.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг

Възраст и ранен живот на Сузи Кортез

Сузи е родена на 16 май 1990 г , в Кампинас, щат Со Пауло, Бразилия. Тя е отгледана в християнски дом. Възрастта на Сузи се оценява на около на 31 години въз основа на нейната рождена дата (от 2021 г.). Кортес се е интересувал от моделиране от малък, според запознати. През гимназиалните си години тя започва да се занимава с моделство. Сузи е завършила образованието си в малко частно училище в родния си град, според съобщения в медиите. По-късно тя започва да се концентрира върху кариерата си на модел. Сузи вече е добре познат фитнес модел и онлайн знаменитост.

Височина и тегло на Сузи Кортез

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Сузи Кортез е висока 5 фута 7 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Сузи Кортес

Сузи Кортес

Suzy Cortez Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Сузи Кортез? Miss BumBum изкарва приличен живот по време на кариерата си. Смята се, че нетната стойност на Сузи Кортес е между - милиона USD (приблизително) към 2022 г. Сузи получи 000 парична награда за победата в конкурса Miss Bum Bum през 2015 г., според докладите.

кариера

Кортез работи професионално като фитнес и моден модел. Тя започва да се занимава с моделиране в много ранна възраст. Тя стана известна, след като беше коронясана за Miss BumBum през 2015 г. След това тя участва в редица модели и модни ревюта. Тя също е позирала за редица известни периодични издания, включително Playboy. Сузи също натрупа значителна база от фенове в своя акаунт OnlyFans. Таксата за членство в нейния акаунт OnlyFans е за 31 дни.

Не само това, но Кортес е сензация в YouTube. Сузи работи и като телевизионна личност и е представяла много телевизионни програми, според страницата й в Instagram. Участвала е и в редица телевизионни сериали и реклами. Тя също участва в телевизионното шоу LaCasa Telehit.

Сузи Кортез Гадже и срещи

С кого се среща Сузи Кортес? Сузи сподели много изображения с колегата си фитнес модел Рафаел Муниц, когато четеше в официалния й акаунт в Instagram. Рафаел Муниз е добре известен мъжки фитнес модел, който е спечелил няколко признания и титли за моделиране. Сузи пък не дава подробности за личния си живот и връзки.

Популярни Публикации