Кой е Пол Дамико от 'Шеф под прикритие'?

След триседмично отсъствие, завладяващата риалити програма на CBS, Шефът под прикритие сезон 11, се завърна в петък вечер с петия си епизод, в който участва Пол Дамико. Главният изпълнителен директор на Fuzzy’s Taco Shop обяви присъствието си в програмата чрез Linkedin. Пол Дамико отиде под прикритие в предишния си ресторант Round Table Pizza в последния епизод. Пицарията, която разполага с над 400 обекта, е известна със своята изключителна рецепта и тесто. Шефът под прикритие следва изпълнителни директори и собственици на ресторанти, докато отиват под прикритие, за да проучат как се представят работниците им и къде грешат. Програмата също така изисква участниците да направят тайна проверка на бившите си заведения.

Кой е Пол Дамико в епизод 5 на Шеф под прикритие?

Пол Дамико е добре известен в търговията на дребно с успеха на няколко заведения за хранене. През 1982 г. известният готвач завършва гимназия Comsewogue Senior High School. По-късно той се записва в университета Джонсън и Уелс. Дамико получава бакалавърска степен по наука, преди да специализира в управление на хотели, ресторанти и институции.

 Пол ДамикоПол започва професионалната си кариера през 1986 г. като вицепрезидент на отдела за международно концептуално развитие на HMS Host. Той преминава към FoodBrand LLC през 1999 г., след като работи там 12 години и разширява обхвата на компанията от 20 на 75 брандирани връзки. Като съосновател, ресторантьорът помогна за разширяването на приблизително 100 ресторанта. Освен това той става президент на Moe’s Southwest Grill през 2008 г. По време на шестгодишния мандат на Пол в ресторанта, той получава наградата „Ресторантьор на годината“ на Джорджийската ресторантьорска асоциация през 2015 г.

 Пол Дамико

По-късно започва да работи с компании като FOCUS Brands, подпомагайки подобряването на обслужването и продажбите на няколко заведения за хранене. Освен това, като главен изпълнителен директор на компанията Round Table Pizza през април 2020 г., Damico значително увеличи своя обхват. И накрая, през август 2021 г., известният ресторантьор беше назначен за главен изпълнителен директор на настоящия си ресторантьорски бизнес, Fuzzy’s Taco Shop.

Франчайзът има успешна кариера и се смята, че струва 700 000 долара. Той също така е бил член на Асоциацията на ресторантите в Джорджия, Форума за обслужване на жените, Share Our Strength, Асоциацията на ресторантите в Илинойс и Международната асоциация на производителите на храни.

Популярни Публикации