Съпругът на Сара Хътчинсън ще представлява Канада на Световното първенство по футбол в Катар през 2022 г.

Сара Хътчинсън е най-известна като съпругата на Атиба Хътчинсън, роден в Канада професионален футболист, който е бил капитан както на клуб Бешикташ, така и на националния отбор на Канада. Той е полузащитник. Сара е иранска дъщеря на французойка. Баща й е износител на килими от Иран.

Бързи факти

Пълно име Сара Хътчинсън
Първо име Сара
Фамилия Хътчинсън
Рождено име Сара Резвани
Друго име Сара Резвани
Професия Съпруга на знаменитост
Националност персийски
Държава на раждане Иран
Баща професия експортен бизнес
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Атиба Хътчинсън
Без деца 3

Бъдещият й съпруг я срещна в Дания.

Сара срещна Атиба, бъдещия си съпруг, когато той играеше за Копенхаген, датски професионален отбор в Дания. Впоследствие двойката се жени. Ноа, първият син на двойката, е роден през април 2015 г. Вторият им син, Нава, е роден през август следващата година. Айо Сия, най-малкото им дете, се роди на 19 декември 2017 г. Семейството от известно време е в Истанбул.

Сара и Атиба са категорични да не напускат Истанбул.

Сара дойде в Истанбул през 2014 г., за да бъде със съпруга си и бързо се влюби в града. И трите им момчета са родени в Истанбул. В интервю Сара каза, че се наслаждава на свободата и разнообразието на социалния живот в Истанбул и смята Канада за доста монотонна поради строгите социални стандарти.  Сара Хътчинсън

Лятната ваканция за семейството често се прекарва в Канада. В интервю от 2017 г. Атиба каза, че той и Сара са изключително щастливи да живеят в Турция, която виждат като свой дом. Той би искал да остане в Турция, след като договорът му изтече. Той също така каза, че убеждаването на Сара и децата им да напуснат Истанбул ще бъде трудно.

Ранният живот и кариера на Атиба

Далтън и Миртъл Хътчинсън, родителите му от Тринидад, отгледаха Атиба в Брамптън, Онтарио. Родителите му бяха най-добри приятели от деца. Миртъл Хътчинсън имигрира в Канада през 70-те години, омъжва се година по-късно и след това спонсорира Далтън. Те имат три деца: две момчета, Халдън и Атиба, и момиче, Латоя. Атиба е третото им дете. Футболът беше животът на двамата синове на Миртъл, Халдън и Атиба, и тя го играеше всеки път.

Далтън израства, обичайки футбола и възнамеряваше да играе за родния си Тринидад, но нещата не вървяха по план, така че той видя амбицията си в едно от децата си. Той пожела едно от децата му да представлява Канада по същия начин, по който искаше да представлява собствената си нация. Така че той работи върху това и ги въведе във футбола. Далтън винаги е искал да бъде част от треньорския щаб, за да може веднага да научи сина си Атиба как да играе играта.

Той го записа, когато беше на шест години, и след две години видя точно това, на което се надяваше в него. Той излетя и бързо стана титуляр, като продължи да се подобрява година след година. Атиба прекара последните девет сезона в Бешикташ в Турция. Играл е за ПСВ, Копенхаген, Хелзингборг, Остер и др. Той направи своя старши дебют за Канада, когато беше на 20 години.

Атиба ще бъде капитан на Канада на Световното първенство по футбол в Катар през 2022 г

След 36 години мъжкият национален отбор по футбол на Канада ще се състезава на Световното първенство по футбол през 2022 г. в Катар. Това ще бъде втората поява на Канада на Световното първенство по футбол от 1986 г. насам. В интервю Атиба заяви, че не може да опише с думи колко много означава това за него.

  Сара Хътчинсън

Това е нещо, което той искаше да направи, откакто облече фланелката на националния отбор преди почти две десетилетия. Това да се случи най-накрая в края на кариерата му е специален момент, добави той. Когато го попитаха за страната му, той каза, че Канада означава света за него и че се чувства наистина благословен, че е роден в Канада. Той е благодарен на страната за възможността да излезе и да изследва всичко в Европа, което би било невъзможно без национален отбор. Той е много щастлив, че може да представлява страната си.

Нетна стойност

Нетната й стойност се изчислява в момента. Към момента знаем нетната стойност на съпруга й, която идва от доходоносната му кариера като футболист. Очаква се нетната му стойност да бъде около 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации