Круз Бекъм - Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Круз Бекъм е добре познат британски модел на Starkid, влиятелен човек в социалните медии, музикант и предприемач от Мадрид, Испания. Круз е син на Дейвид Бекъм. Нека ви разкажа за Дейвид, известен бивш английски футболист. Дейвид също е смятан за модна икона. Що се отнася до сина му, Круз е моден модел и влиятелен човек в социалните медии.

Бързи факти

Истинско име Дейвид Бекъм Крос.
Познат като Круз Бекъм.
Професия Модел, Starkid, певец, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 17 годишен.
Рождена дата 20 февруари 2005 г. (неделя).
Родно място Международна болница Ruber, Мадрид, Испания.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Зодия Риби.
Нетна стойност 2,5 милиона щатски долара (приблизително)
Квалификация Завършил гимназия.
Алма матер Училище Милфийлд.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност британски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 58 кг
Височина Във футове инчове: 5′ 9″

Възрастта и ранният живот на Круз Бекъм

Круз Бекъм е роден в Мадрид, Испания, на 20 февруари 2005 г . Според източници той е роден в болница Ruber Internacional. Той се премести в Лос Анджелис малко след раждането си. Круз Дейвид Бекъм, според източници, е истинското му рождено име. Той отпразнува своя 17-ти рожден ден със семейството си на 20 февруари 2022 г. Круз е известен от малък, тъй като е Starkid. Училището Милфийлд е мястото, където завършва гимназиалното си образование. По-късно започва да се фокусира върху певческата си кариера. Работи и върху кариерата си на модел. Круз е добре известен модел и вокалист в нацията в резултат на неговите умения и упорит труд.

Височина тегло

Круз Бекъм е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 58 кг. Той има прекрасни топли сини очи и руси кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Круз Бекъм

Нетната стойност на Круз Бекъм

Колко е нетната стойност на Круз Бекъм? Круз Бекъм печели пари от кариерата си на модел, според доклади. Той се наслаждава на светския живот в Съединените щати. Круз има автомобил от висок клас. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Круз се оценява на приблизително 2,5 милиона долара според оценки (приблизително).

кариера

Круз Бекъм е започнал кариерата си като певец, според слуховете. Той има фантастичен глас. Взел е и много уроци по музика. Не само това, но Круз издаде дебютната си песен, If Everyday Was Christmas, през 2016 г. Той също така създаде акаунт в YouTube и публикува музикалния видеоклип към песента си там. Круз също свири на живо на няколко пъти. Круз става добре известен в нацията, след като прави брейкданс по време на събитието за събиране на Spice Girls. Сега се е съсредоточил върху моделирането. Круз направи своя дебют като модел през февруари 2022 г. На 17-годишна възраст той направи първата си фотосесия за списание за i-D Magazine. Той сподели и снимки от сесията в социалните мрежи. Неговите изображения също се популяризират в мрежата от i-D Magazine.

Приятелка на Круз Бекъм и срещи

С кого се среща Круз Бекъм? Круз получи голяма база от женски фенове в социалните медии в резултат на своята знаменитост. Круз беше официално забелязан с приятелката си Блис Чапман през август 2021 г., според съобщения в медиите. Твърди се, че дъщерята на Розмари Фъргюсън, Блис, е нейна майка. Дуото беше снимано заедно на фестивала в Рединг през 2021 г.

Семейната приятелка на Бекъм, според слуховете, е Блис. Ромео и Бруклин Круз, братята и сестрите на Круз, също следват Блис в социалните медии. Круз и Блис, според медийни източници, се срещат. Круз, от друга страна, не публикува снимки на Чапман в социалните мрежи. Предишният любовен живот на Круз е неизвестен поради липса на точна документация. Круз съсредоточава усилията си върху професията си модел.

Популярни Публикации