Майката на София Варди едва не се самоуби

София Варди е дъщеря на Джейми Варди, известен английски професионален футболист, който сега играе за клуба от Висшата лига Лестър Сити и английския национален отбор.

Бързи факти

Пълно име София Варди
Първо име София
Фамилия Варди
Дата на раждане 5 ноември 2014 г
Възраст Седем години
Професия Детето на знаменитостта
Бащино име Джейми Варди
Баща професия английски професионален футболист
Име на майката Ребека Варди
Полова идентичност Женски пол
Хороскоп Скорпион

Джейми Варди е най-възрастният играч, получил наградата 'Златна обувка'.

Джейми Варди започва старшата си кариера със Stocksbridge Park Steels, когато е на шестнадесет. През 2010 г. той се присъедини към отбора на Националната Висша лига ФК Халифакс Таун, където вкара 25 гола и спечели титлата „Играч на годината“ на клуба по време на своя дебютен сезон. През май 2012 г. той се присъедини към Лестър Сити в Чемпиъншип и помогна на отбора да спечели титлата през 2014 г. През сезон 2019-20 той дори спечели Висшата лига, Златната обувка, като беше най-възрастният играч, постигнал това.

  София Варди

София Варди (Източник: Google)Въпреки това, за да постигне това ниво на постижение, той трябваше да преодолее чудовищния си навик на алкохолна зависимост. Според Aiyawatt Srivaddhanaprabha, заместник-председател на Лестър, той е бил в клуба в тежки условия на алкохол. Той беше трениран в махмурлук през първите си дни в клуба. Когато обаче председателят му помогна да разбере какво очаква от живота си, той спря да пие и се съсредоточи върху постигането на целта.

Живот в два пъти провален брак

Майката на София е била омъжена два пъти, преди да се омъжи за Джейми. Според The ​​Sun, поради травматичния й произход, тя направи някои гафове и се мотаеше с някои истински змии, преди да срещне Джейми. Първоначално тя се омъжи за електротехник Марк Годън, но бракът продължи едва шест месеца. Тя имаше едно дете с него, Меган, преди да се разведе с него. След това тя прекара шест години с Люк Фостър, бивш играч на Оксфорд Юнайтед. Но тя се разведе с него, докато той беше в затвора за убийството на двама души при автомобилна катастрофа.

  София Варди

София Варди (Източник: Google)

Тейлър е неин син от него. Джейми, настоящият й съпруг, преди беше женен за Ема Дагет и споделяше дете с нея от тази връзка, Ела Варди. Ребека и Джейми имат три деца, включително София, благодарение на брака си. Двойката се наслаждава на семейния си живот в дом с осем спални в Линкълншър с децата си.

Класна сватба с присъствието на известни музикални звезди

Бракът на родителите й, Джейми и Ребека Варди, се случи на 25 май 2016 г. Джейми се запозна с Ребека, когато тя работеше като парти промоутър в нощен клуб. Джейми я нае да организира партито за рождения му ден през 2014 г., след като я завърши. Двамата се ожениха след две години връзка и родиха първото си дете София.

Двойката планира официална сватба в замъка Пекфортън в Чешир. Клара, вокалистка от Съединените щати, и нейният съпруг Ръсел Уилсън избраха мястото. Двойката размени брачни клетви пред известни музиканти като Луис Томлинсън от One Direction, рапъра Тинчи Страйд и вокалиста на Kasabian Серджо Пизорно.

Съпругата едва не се самоуби.

Съпругата на Джейми страдаше от депресия и дълги години беше на лечение поради ужасния си произход. Когато е била само на 12 години, тя е била сексуално тормозена. Беше прекалено много за такова малко момиченце. Ребека беше малтретирана и стана жертва на такова отвратително поведение от страна на членовете на семейството си. Тя беше разстроена, когато семейството й отказа да подкрепи усилията й да получи справедливост. Майка й я принудила да оттегли полицейското изявление и я убедила да не търси повече въпроса. Съпругата на Джейми беше на ръба да се самоубие поради това отвратително събитие.

Популярни Публикации