Джена Мури- Възраст, гадже, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Джена Марбълс е влогър, комик и актриса от Съединените щати. Джена Марбълс е сензация в YouTube, която обяви прекъсване за неопределено време от платформата през юни 2020 г. Научете повече за нетната стойност на Джена Мури, възраст, биография, височина, гадже, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Джена Мури
Дата на раждане: 15 септември 1986 г
Възраст: 34 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber, Подкаст домакин, Vlogger, Комик, Актриса
Държава: елен
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Жулиен Соломита
Разделям Макс Вайц
Нетна стойност 8 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 36-23,5-34 инча
Родно място Рочестър, Ню Йорк
Националност американски
образование Магистър по образование по спортна психология и консултиране в Бостънския университет
Майка Дебора Мури
Братя и сестри Един брат
Twitter Джена Мури в Twitter
Youtube Джена Мури в Youtube
Instagram Инстаграм на Джена Мури
Лична мрежа Лична мрежа на Джена Мури
IMDB Джена Мури IMDB
Седмица Джена Мури Wiki

Възраст и ранен живот на Джена Мури

Джена Марбълс е родена на 15 септември 1986 г. и в момента е на 34 години. Тя е родена в Рочестър, Ню Йорк, и в момента живее в Санта Моника, Калифорния. По същия начин, Джена Никол Мури е пълното й име.

По отношение на образованието си, Джена завършва гимназия в Брайтън през 2004 г. По-късно Джена се премества в Бостън, където получава бакалавърска степен по психология от университета Съфолк и магистърска степен по спортна психология и консултиране от Бостънския университет. Тя също е допринесла за Barstool Sports.Що се отнася до семейството й, бащата на Джена е химик с няколко патента. Тя също има един по-голям брат, а името на майка й е Дебора Мури. Дебора често й помага при проблеми, свързани с бизнеса.

След това Джена стана веган през 2015 г. Освен това тя има четири кучета като домашни любимци. г-н Марбълс, чихуахуа; Кърмит и Пийч, две италиански хрътки; и Бъни, спасителна хрътка.

Височина и тегло на Джена Мури

Колко висока е Джена Мури? Джена Марбълс е висока 1,66 метра (5 фута 5 инча). По същия начин нейните измервания на гърдите-талията-ханша са 36-23,5-34 инча. Освен това няма информация за нейното тегло, рокля, размер на обувките и т.н. Джена също има прекрасни сини очи и естествено кестенява коса.

  Джена Мури

Джена Мури (Източник: Pinterest)

кариера

Според списание Faze, Джена Марбълс е професионален влогър, комик и актриса. Тя е преди всичко сензация в YouTube, която стана известна след качването на видеоклипове като „Как да подмамите хората да мислят, че изглеждате добре“, които получиха 5,3 милиона гледания през първата седмица.

Тя също така натрупа над 20 милиона абонати на канала си в YouTube, преди да обяви напускането си от платформата през юни 2020 г. Джена също е 86-ият най-абониран канал в YouTube и 8-ият най-популярен канал, управляван от жени. Тя е и първата звезда в социалните медии, която има восъчна фигура, изложена в Музея на Мадам Тюсо в Ню Йорк.

Джена Мури Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Джена Мури? Джена стартира своя канал в YouTube на 16 февруари 2010 г. Към септември 2020 г. този канал имаше над 1,6 трилиона гледания и повече от 20,3 милиона абонати. Нетното състояние на Джена се оценява на около 8 милиона долара към 2022 г. Само нейният канал в YouTube струва около 4,2 милиона долара.

Джена Мури Гадже и срещи

С кого се среща Джена Мури? В момента Джена Марбълс е създател на съдържание в YouTube Жулиен Соломита. Те са заедно от 2013 г. Бяха заедно дълго време, преди да се разделят през 2012 г. Джена имаше романтична връзка с Макс Уайз преди връзката си с Жулиен.

Също така, знайте за Нетна стойност на Джейсън Сабо, възраст, биография, националност .

Популярни Публикации