Chelsea Noble- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Челси Ноубъл е известна американска актриса. Челси Ноубъл е най-известна с ролята си на Кейт Макдонъл в ситкома „Болките на растежа“.

Бързи факти

Пълно име: Челси Ноубъл
Дата на раждане: 04 декември 1964 г
Възраст: 57 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: елен
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 21 юли 1991 г
Съпруг Кърк Камерън
Нетна стойност 10 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Бъфало, Ню Йорк
Националност американски
баща Фред Мюлер
Майка Ирен Мюлер
Братя и сестри един (брат: Дейвид)
деца шест (синове: Джак Камерън, Люк Камерън, Джеймс Томас Камерън и дъщери: Изабела Камерън, Ана Камерън, Оливия Роуз Камерън)

Биография на Челси Ноубъл

Челси Ноубъл е родена на 4 декември 1964 г. Нанси Мюлер е нейното име. Нейното родно място е Бъфало, Ню Йорк, САЩ. В момента тя е на 57 години, а зодията й е Стрелец.

Имената на родителите й са Ирен и Фред Мюлер. Тя също има брат на име Дейвид. Тя и брат й също са осиновени. Нейният образователен път не е публично известен.Chelsea Noble Възраст, височина, тегло

Челси е висока и красива дама. Тя не е посочила ръста си, но е висока. Тя също е със средно тегло, но не го издава. Освен това, въпреки че тази актриса има слаба и стройна фигура, нейните мерки са неизвестни. Челси, от друга страна, поддържа здрава и стегната фигура. Актрисата има кафяви очи и руса коса.

  Челси Ноубъл

Младата Челси Ноубъл (Източник: Pinterest)

кариера

Челси се появява в The English Patient, епизод на Seinfeld от 1997 г. Заедно със съпруга си Kirk Cameron, тя играе ролята на Hattie Durham в трилогията Left Behind. Освен това, преди филмите Left Behind, тя и Кърк участваха в A Little Piece of Heaven на Клорис Лийчман. Тя също се появи като двойник на целувки в няколко филма с участието на Камерън.

И тъй като Кърк Камерън отказваше да целуне жена, която не беше негова съпруга, актрисата, която играеше любовта му, щеше да бъде заменена от Ноубъл в подходящ костюм и заснета от разстояние или отзад в романтични сцени. В резултат на това това може да се види в сцената на пожарната на Fireproof.

Тя участва със съпруга си в независимия филм Mercy Rule през 2014 г., играейки семейна двойка с две деца. Освен това, въпреки че това не е първият път, когато те играят съпруг и съпруга (те го направиха в два телевизионни филма Growing Pains), това е първият път, когато тя е кредитирана като Челси Камерън.

Благородният съпруг на Челси, брак

Кърк Камерън я срещна на снимачната площадка на Пълна къща, докато беше на гости на по-малката си сестра Кандис. По-късно се появяват заедно в Growing Pains. След това двамата започнаха да се срещат в реалния живот. На 21 юли 1991 г. те се женят в Чиктовага, Ню Йорк.

Двамата имат четири осиновени деца, син Джак Камерън, дъщеря Изабела Камерън, дъщеря Ана Камерън и син Люк Камерън, както и две биологични деца. На 18.07.01 тя роди дъщеря си Оливия Роуз Камерън на 36 години.

По същия начин тя роди шестото им дете, син на име Джеймс Томас Камерън, на 38-годишна възраст. Челси също е снаха на бившата актриса от Пълна къща Кандис Камерън Буре. И двамата са християни. Те са съоснователи на The Firefly Foundation, която управлява Camp Firefly.

Нетна стойност на Челси Нобъл

Колко богата е Челси Ноубъл? Тази актриса несъмнено е спечелила значителна сума пари по време на актьорската си кариера. Нетното състояние на Челси се оценява на около 10 милиона долара.

Популярни Публикации