RadioJH Audrey- Нетна стойност, биография, възраст, гадже, височина, етническа принадлежност, кариера

Радио JH Одри е известен YouTuber от Съединените щати, който прави ревюта на продукти, влогове и играе Minecraft. Едноименният канал на RadioJH Audrey също включва изображения и видеоблогове за лов на играчки. Научете повече за RadioJH Нетната стойност на Одри, биографията, възрастта, гаджето, височината, националността, етническата принадлежност, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Радио JH Одри
Дата на раждане: 02 август 2003 г
Възраст: 17 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, Instagram звезда, геймър
Държава: елен
Височина: 4 фута 11 инча (1,50 м)
Тегло: 45 кг
Семейно положение: по отношение
Нетна стойност 1,2 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Юджийн, Орегон
Националност американски
Братя и сестри един (брат: RadioJH Auto)
Facebook RadioJH Audrey Facebook
Twitter RadioJH Одри Twitter
Youtube RadioJH Одри Youtube
Instagram RadioJH Одри Instagram
Лична мрежа RadioJH Audrey Personal Web
Марки N/A
Хоби

Игра, туризъм

RadioJH Одри Възраст и ранен живот

JH Радио Одри е роден на 2 август 2003 г. в Юджийн, Орегон. Към 2021 г. тя е на 2o години. Нейната зодия е Лъв. Що се отнася до семейството й, тя има брат на име RadioJH Auto. Auto също е част от екипа на RadioJH, където тества играчки и публикува видеоблогове и търси играчки. Няма налични подробности за нейното професионално досие.Тя постоянно използва термини като страхотно и страхотно. Освен това тя е и начинаещ музикант. Тя се стреми да бъде аниматор, когато порасне, защото обича да рисува и рисува на техническа основа.

RadioJH Височина и тегло на Одри

Колко висока е RadioJH Audrey? Одри е страхотно момиче, което носи масивни бижута и тениски с шипове и подчертава подстриганата си коса в различни нюанси. Тя е висока 4 фута 11 инча и тежи около 45 килограма. Освен това тя има сини очи и руси кичури. Въпреки това, тя често боядисва косата си в различни нюанси като синьо, светло русо, оранжево и т.н. По това време тя боядиса косата си в лилаво.

  Радио JH Одри

RadioJH Одри с баща си Източник: Instagram

RadioJH Нетна стойност на Одри 2022 г

Каква е нетната стойност на RadioJH Audrey? Тази невероятна млада личност в YouTube несъмнено прави много пари. Нейният основен доход са нейните сайтове за социални мрежи. Нетното състояние на Одри се оценява на около 1,2 милиона долара към октомври 2022 г.

Професионален живот и кариера

Одри дебютира в YouTube на 12 юли 2006 г. с песента Monster High Collection 2012. Въпреки младата си възраст, тя преглежда играчките от леко зряла гледна точка. Тя има над 758 хиляди абонати и над 257 милиона гледания на канала си.

„New Shopkins Season 3 Surprise Present Toy Opening and Mystery Blind Bags!“ е един от най-известните видеоклипове на този уебсайт. Към юни 2017 г. е гледан над 3,8 милиона пъти. В това видео Одри показа играчките, които получи като изненадващ подарък от марката Shopkins. С почти 3 милиона гледания нейният видеоклип „Лов на играчки – Monster High, Ever After High, Moshlings и Minecraft“ е друг от най-гледаните от нея!

Тя също има канал в YouTube, наречен „RadioJH Games“. На 18 май 2014 г. тя стартира този канал. По същия начин някои от най-често срещаните видеоклипове в този канал включват „ROBLOX FIVE NIGHTS AT FREDDY’S ANIMATRONIC WORLD | FNAF РОЛЕВА ИГРА | RADIOJH GAMES,’ ‘ROBLOX LET’S PLAY THE SLENDERMAN OBBY | RADIOJH GAMES,’ ‘ROBLOX НЕКА ИГРАЕМ НА НОРМАЛНИЯ АСАНСЬОР | ХАРЕСВАМ ВЛАКОВЕ,'

RadioJH Одри Гадже и срещи

Кой е гаджето на Одри на RadioJH? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си.

Също така, знайте за Нетна стойност на Жан-Виктор Маки, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации