Стиви Нелсън - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Стиви Нелсън е звезда от Crashletes на Nickelodeon от Съединените щати. Стиви Нелсън е най-известен със съ-воденето на комичното телевизионно шоу Just Shut Up! и играе мис Уенди. Тя също играе Groupie на Nitin в комедийния филм от 2017 г. The Mad Ones, в който играе поддържаща роля. Стиви Нелсън наскоро изигра ролята на Лорън в Hollywood Breakup, комедия от 2018 г. и късометражен драматичен филм.

Бързи факти

Пълно име: Стиви Нелсън
Дата на раждане: 21 септември 1985 г
Възраст: 36 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Актриса, телевизионен водещ, фотограф
Държава: елен
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Анди Хейнс
Нетна стойност 800 хиляди долара
Заплата k-k
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 34-26-36
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
образование Университет Санта Барбара в Калифорния
баща Джон Нелсън
Майка Гейл Нелсън
Братя и сестри едно (Крис Нелсън)

Биография на Стиви Нелсън

Стиви Нелсън е 35-годишна актриса. Тя е родена в САЩ на 21 септември 1985 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Стефани Дебора Нелсън е нейното име и е родена под знака на Дева. Джон Нелсън е името на баща й, а Гейл Нелсън е името на майка й. Крис Нелсън, нейният по-голям брат, беше единственият й брат или сестра, докато растеше. По същия начин тя е от американска националност, но етническата й принадлежност не е известна.

Стиви получава образованието си в Калифорнийския университет в Санта Барбара, където получава бакалавърска степен по комуникации с непълнолетно обучение по спортен мениджмънт.  Възраст на Стиви Нелсън

Стиви Нелсън

Височина и тегло

Стиви Нелсън има красиво тяло и приятен характер. Височината й е 5 фута 5 инча и тежи приблизително 54 килограма. Нейните физически измервания също са 34B-26-36. Тя носи обувка с размер 6UK. По същия начин косата й е руса и има кафяви очи.

кариера

Стиви Нелсън започва кариерата си като съ-създател на уеб програмите Let’s Talk About Something More Interesting и Live Prude Girls. По-късно тя се присъедини към Брандън Броуди и Роб Гронковски в тайт енда на Ню Инглънд Пейтриътс в Corselets като съ-домакини. По същия начин тя прави своя телевизионен дебют в ситкома Cougar Town, чрез който става известна (2009). Тогава тя направи своя актьорски дебют в друг добре приет филм, The Midnight Screening (2012).

Тя също се появява във филми като Hollywood Breakup 2018 (късометражен филм) като Lauren, The Mad Ones 2017 (късометражен филм) като Nitin's Groupie, The Real House Witches of Salem County 2015 (късометражен филм) като Beatrice, Let's Do It 2015 (късометражен филм) като Beatrice, Fuck You, Mistletoe 2013 (късометражен филм) като Kurt's Wife, The Midnight Screening 2012 като Alice, Rules are Rules 2012 (s Тя също се е появявала в някои телевизионни сериали. Нелсън също е участвал в Mad Men (2007) и Crashletes (2016), два други забележителни филма.

Тя също е играла различни роли в телевизионни предавания като Vacant (2018) като Stevie, Camp Camp (2017) като Candy, Drive Share (2017) като Ashley и College Humor Originals (2013) до 2016 като Hippie Officiant AKA Female Грип AKA Момиче със счупен нос.

В допълнение, Adam Ruins Everything (2015) като Bookstore AKA Big Box Shopper AKA Starlet, Mad Men [2015, като Lori], Scorpion (2015) като Jenna и Mad Men [2015, като Lori] са някои от другите герои. Лори от New Girl 2014, Just Shut Up! Мис Уенди, Кий и Пийл през 2013 г. Като състезателка по жиу-джицу през 2013 г., Клаус беше Girlie-girl в The Young and the Restless от 2012 до 2013 г. Миси, единични братя и сестри, всички мои деца, Миси, единични братя и сестри, Миси , единични братя и сестри, Миси, Миси, Миси, Миси, Миси, Миси, Миси, Миси

Въпреки че никога не е печелила награда и никога не е била номинирана, тя присъства на наградите Nickelodeon Kids’ Choice Awards. Нелсън също е фотограф! Нейните снимки се споделят редовно в нейните сайтове в социалните медии.

Нетната стойност на Стиви Нелсън

Стиви Нелсън е натрупала значително състояние в резултат на работата си. Актьорството е нейният основен източник на доходи. От друга страна, приблизителната й нетна стойност е приблизително 800 000 долара към октомври 2022 г. По същия начин й се плащат между 15 и 18 хиляди долара за всеки епизод или филм.

  Стиви Нелсън нетна стойност

Стиви Нелсън

Стиви Нелсън Гадже, Запознанства

Тя в момента е необвързан. Стиви все още не се е омъжила. Тя няма деца. Доволна е от собствения си бизнес. От друга страна, тя е заета с кариерата си, а не с романтика. По отношение на предишните й връзки тя беше свързвана с Анди Хейнс. Той е сценарист, както и продуцент. Те обаче в крайна сметка се разделиха.

Тя обаче не е била обект на слухове или скандали до момента. Тя е усвоила изкуството да поддържа висок профил.

Популярни Публикации