Ричард Томас едва не се самоуби, докато изпълняваше собствената си каскада с мотоциклет

Ричард Томас напусна The Waltons, ситкома, който го изстреля към телевизионната слава, преди 44 години. Неговият герой, Джон-Бой Уолтън, стана един от най-разпознаваемите в историята на телевизията. Той обаче напусна програмата в разцвета й, оставяйки всички да се чудят защо. Дори след като напусна семейство Уолтън, той продължи да работи в телевизията, киното и театъра през следващите години. С напредването на възрастта обаче популярността му намалява. След прехода от водещи към поддържащи роли през годините, много хора не са наясно с текущото му местоположение, което кара някои да спекулират, че е починал.

Ричард Томас почти умира през 1977 г

Множеството запитвания в интернет, като Did Richard Thomas die? служат само за подчертаване на неговата отдадена фен база. В края на краищата, той беше опасно близо до смъртта през 1977 г. По време на почивка от снимките на „Семейство Уолтън“ през същата година той пое роля във филм. Филмът е озаглавен 30 септември 1955 г. и той трябваше да изобрази Джими Джей. Режисьорът Джеймс Бриджис разкри пред MeTV, че Томас едва не е загинал, докато е изпълнявал своя каскада с мотоциклет за поредица. Актьорът изгубил контрол над мотора си и се насочил право към автомобил.

 Ричард ТомасТой скочи от мотора, преди да се сблъска с автомобила, но беше тежко ранен. Нараняванията му трябваше да бъдат включени в сюжета на The Waltons. Това беше през 1977 г., по време на пика на успеха на шоуто. Това беше петият и последен сезон на Томас в шоуто, според договора му. Той избра да не подновява документите си и че е време той и неговият герой да продължат напред. И така, през 1978 г. той просто си тръгна, без повече предложения и неясно бъдеще. Независимо от това, Томас беше страхотен и нямаше проблем с намирането на работа в Холивуд или на Бродуей.

Ричард Томас жив ли е още?

Томас всъщност все още е жив и здрав. Той все още работи във филми, телевизионни сериали и театър. От 2022 г. актьорът е зает с Ozark, популярна драма на Netflix. Той се присъедини към шоуто през януари 2022 г. и участва в девет епизода като Нейтън Дейвис към написването на тази статия. През април 2022 г. той ще играе Атикус Финч в турне на постановката на Бродуей на „Да убиеш присмехулник“ на Харпър Лий.

Томас има постоянна актьорска работа от началото на кариерата си. През 2021 г. той се появява в The Waltons: Homecoming, телевизионен филм, в който той изобразява разказвача. Сега той има 125 актьорски заслуги. Личният живот на актьора също върви добре. Той живее в Манхатън, Ню Йорк, с втората си съпруга Джорджиана Бишоф. Двамата имат общо седем деца.

 Ричард Томас

С първата си съпруга, Алма Гонзалес, той има четири деца: момче и тризнаци момичета. Двата й предишни брака доведоха до две дъщери. През 1996 г. те имат син заедно. Децата му вече са пораснали и си правят нещата. Двама от тях са живели в Калифорния към 2020 г., трима в Бенд, Орегон, и двама в Ню Йорк. В интервю от ноември 2014 г. за Smashing Interviews той разкри, че най-малката му дъщеря е била амбициозна актриса, а по-голямата им дъщеря е постпродукционен служител. Той също работеше по молбите за колеж на най-малкото си дете.

Популярни Публикации