Всичко, което трябва да знаете за Бела Банкс: Дъщерята на Лил Дърк

Бела Банкс е дъщеря на Лил Дърк, роден в Америка рапър, певец и автор на песни.

Бързи факти

Пълно име Бела Банкс
Първо име Бела
Фамилия банки
Дата на раждане 2013
Професия Детето на знаменитостта
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Лил Дърк
Баща професия Рапър, певец и автор на песни, роден в Америка
Име на майката Никол Ковоне
Полова идентичност Женски пол
братя и сестри Zayden Banks, Skyler Banks, Du’mier Banks, Willow Banks и Angelo Banks

Повратният момент в кариерата му

Дърк, който е роден и израснал в суровия район Енгълуд в Чикаго, печелеше пари на улицата подобно на баща си, който беше осъден на доживотен затвор за трафик на кокаин през 1994 г. За да разреши семейния конфликт, той създаде Only The Family, рап колектив с неговите приятели от детството (OTF). Той си създаде име, като издаде техните първоначални микстейпове, I’m a Hitta и Sneak Dissin, в платформи за социални медии като My Space и YouTube. Кариерата му претърпя обрат през 2011 г., когато беше арестуван по обвинение за оръжие, когато годеницата му вече беше бременна с детето му.

Докато беше в затвора, той разбра, че трябва да се заеме по-сериозно с рап професията си в името на семейството си, тъй като не иска да бъде отсъстващ баща. Той вече се е утвърдил като известен рапър на 28-годишна възраст. Наскоро той участва в сингъла на Drake Laugh Now Cry Later, който беше номиниран за най-добро мелодично рап изпълнение и най-добра рап песен на 63-те годишни награди Грами.Дългогодишната му любовница била омъжена.

Дърк се ожени за дългогодишната си любовница Никол Ковоне на частна церемония през 2008 г. Двайсетте двойката станаха родители. Анджело Банкс, първото им дете, се ражда през 2011 г., когато Дърк е на 17 години.

  Бела Банкс

Бела Банкс (Източник: google)

Родителите й се разделят малко след раждането й.

Лил Дърк и Никол Ковоне я отгледаха като свое второ дете. Бракът на родителите й обаче е обречен на провал и те се развеждат. Двамата се разделиха през 2013 г., малко след като тя се роди.

Той е в обвързана връзка с настоящата си приятелка.

Дърк вече е сгоден за настоящата си приятелка Индия Роял. Индия е знаменитост в социалните медии с 2 милиона последователи в Instagram и 296 хиляди абонати в YouTube. Друк й предложи брак през септември 2018 г., след като се срещаха от 2017 г. Уилоу, дъщерята на двойката, се роди през октомври 2018 г. Индия има шестгодишна дъщеря от предишна връзка.

Предишни връзки на Дърк

Дърк и аз имаме дълга история заедно. След развода си с Никол той започва да се среща с Тамека Куте, за която се твърди, че е майка на едно от децата му, Скайлър. Двойката се познаваше от дълго време и имаше връзка отново, отново и отново. През 2015 г. бившият приятел на DeJ Loaf, Aye Redd, твърди, че връзката му с американския рапър и музикант DeJ Loaf е измама. През 2016 г. той се срещаше с Такала У., преди да излезе с Индия Роял.

  Бела Банкс

Бела Банкс (Източник: google)

Братя и сестри

Бела има един по-голям брат, Анджело Банкс, роден през 2011 г. Тя също има четири полубратя и сестри по бащина линия. Зайдън, нейният полубрат и три сестри, Дюмиер, Скайлър и Уилоу Банкс, са нейните четирима полубратя и сестри.

Дядо й беше освободен от затвора след 25 години.

Донтей Банкс, нейният дядо, беше освободен на 12 февруари 2019 г., след като излежа 25 години в затвора. Дърк, нейният баща, изрази радостта си в Twitter. Снимки на тяхното събиране, докато вечерят, започнаха да циркулират след публикацията му.

Нетна стойност на Бела Банкс 2022 г

Бела има част от огромните приходи на баща си. Дърк израства в бедност в резултат на отсъствието на баща си. Той разбира какво е да растеш без родител. В резултат на това, като баща на шест деца, той работи усилено, за да предложи луксозен начин на живот на децата си. Бела Банкс има нетна стойност от 3 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации