Li Qiaoming- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, етническа принадлежност, кариера

Ли Цяоминг е войник от китайската армия, армейски офицер и генерал. Той е най-висшият генерал на Китайската народноосвободителна армия (НОА). Няколко години служи в китайската армия. Със своето интелигентно мислене и военни таланти той се справи с най-предизвикателния сценарий в Китай.

Бързи факти

Пълно истинско име Ли Цяоминг
Псевдоним Че
Популярни за Като генерал от сухопътните сили на PLA
Възраст (към 2022 г.) 61 години
Професия Армейски офицер, политик
Дата на раждане През 1961г
Място на раждане Янши, Хенан, Китай.
Сегашен адрес Китай
Училище Местно училище в Янши
Алма матер Китайски университет
образование Завършил висше образование
Политическа партия Комунистическа партия на Китай.
Нетна стойност (прибл.) 0k-850kUSD
Националност Китайски
Етническа принадлежност Китайски
Религия будизъм (не е потвърдено)
Зодия Не се знае
Височина
5 фута 8 инча
Тегло
85 кг

Възраст и ранен живот на Li Qiaoming

Ли Цяоминг е роден в Анши, Хенан, Китай, според нашето проучване. Той е добре образован човек с професионална степен на високо ниво от един от най-престижните колежи в Китай. Той научи военно обучение в ранна възраст и впоследствие продължи да служи като войник.

Li Qiaoming се присъединява към Народната освободителна армия през 1976 г., когато е само на 17 години. След като завършва образованието си, той избира да посвети живота си на призванието си на военен. Той беше повишен в много по-висок военен ранг, след като успешно положи клетва да служи на нацията си като войник и в момента функционира като генерал на PLA.Височина и тегло на Li Qiaoming

Li Qiaoming е висок 5 фута 8 инча . Тежи около 85 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Ли Цяоминг

Нетната стойност на Li Qiaoming

Колко е нетната стойност на Li Qiaoming? Заплащането на Li Qioaming за услугите му в Китай е значително и той осигурява охолен начин на живот на семейството си. Ако разделим нетната му стойност в американски долари, в момента тя ще варира между 0k и 0k.

кариера

Споделяне със света на различните позиции на Li Qiaoming, откакто е служил на различни длъжности. През 2010 г. е назначен за началник-щаб на 41-ва група армии. През юли 2011 г. получава отличия и звание генерал-майор за службата си в 41-ва група армии. През септември 2013 г. той е повишен в командир на 41-ва армия, след като е служил като майор. Като офицер от армията, Li Qiaoming демонстрира уменията си на романист и писател на света. През 2013 г. започва да пише есета за безпартийната трагедия на Съветската армия.

През февруари 2013 г. кариерата на Ли получи още едно отличие. Той беше назначен за командир на сухопътните сили на командването на Северния театър. Няколко месеца по-късно, през същите години, е произведен в чин генерал-лейтенант. Неговата преданост като войник продължи да му осигурява няколко работни места на високо ниво.

Li Qiaoming беше назначен за командир на командването на Северния театър на PLA през 2019 г., най-високият ранг за офицери на активна служба в Китай. Оттогава той служи като генерал, отговарящ за сухопътните сили на PLA. Не само това, но след като беше избран от правителството и народа, той стана член на 19-ия централен комитет на Комунистическата партия на Китай през октомври 2017 г.

Li Qiaoming Съпруга и брак

Коя е съпругата на Li Qiaoming? В резултат на това Li Qioamoing може да се е оженил някъде между 1980-те и 1990-те години. Сега той беше баща на момче и дъщеря. Може би той е вдъхновил децата си да се присъединят към PLA. Почти сме сигурни, че едно от децата му ще служи в PLA като високопоставен. Що се отнася до съпругата на Li Qiaoming, тя е домакиня, която винаги е подкрепяла решенията на съпруга си за напредъка на PLA и нацията.

Популярни Публикации