Alex Cerabone- Нетна стойност, биография, възраст, височина, Instagram, кариера

Алекс Церабоне е добре позната личност в социалните медии в Съединените щати. Алекс е известен като личност на TikTok със своя канал „@ohnoalexx“. За съжаление, акаунтът му беше забранен през 2020 г. Научете повече за Нетна стойност на Алекс Церабоне, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Алекс Церабоне
Дата на раждане: 22 септември 2003 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Звезда на TikTok, звезда на Instagram
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Instagram Instagram на Alex Cerabone
Лична мрежа Лична мрежа на Alex Cerabone

Възраст и ранен живот на Алекс Керабоун

Алекс Церабоне е роден на 22 септември 2003 г. Той е роден и израснал в Съединените щати. Той е на 17 години през 2021 г. и зодия Дева. По отношение на семейната информация той не е разкрил имената на родителите си, нито е казал дали има братя и сестри или не.

То трябва да бъде отглеждано в позитивна и любяща среда през цялото си детство. Подробности за образованието му липсват. В резултат на възрастта си, той може да бъде гимназист в момента.Височина и тегло на Алекс Керабоун

Колко висок е Алекс Церабоне? Алекс е чаровен и привлекателен млад мъж. Има физически издръжливо и здраво тяло. Той е запазил мускулестото си и горещо тяло. Освен това има кафяви очи и коса. Той е висок, висок е 5 фута 9 инча и тежи около 75 килограма. За съжаление в момента няма повече информация за измерванията на тялото му. Несъмнено скоро ще предоставим актуализация!

  Алекс Церабоне

Alex Cerabone (Източник: Pinterest)

кариера

Алекс стана известен като инфлуенсър в TikTok. Американската социална медийна личност е добре известна с акаунта си „@ohnoalexx“, който създаде през юли 2019 г. Синхронизиране на устните, комедийни скечове и предизвикателства са сред неговите видеоклипове. Освен това неговият акаунт в TikTok има над 980 000 последователи и 40 милиона харесвания на видеоклипове.

За съжаление неговият акаунт, който имаше над 950 000 последователи, беше забранен през 2020 г. Той обаче има нов акаунт в TikTok с потребителско име „@Ohhialexx“. Той има повече от 122,9 000 последователи и 1,5 милиона харесвания в Instagram.

Освен това той е натрупал над 40 000 последователи в своя акаунт в Instagram, „@alex cerabone“. Там той е публикувал само няколко снимки в 11 публикации. Чрез своите публикации и истории в Instagram той информира последователите си за ежедневието си.

Alex Cerabone приятелка и запознанства

С кого се среща Алекс Церабоун? Той не разкри много за нейния личен и романтичен живот. Той никога не се е срещал публично с никого. Алекс има частна личност и пази личния си живот скрит от очите на обществеността. Той може да чака подходящия момент и човек, за да започне връзка. От друга страна, неговият чар несъмнено би привлякъл много любовници към него.

Нетна стойност на Алекс Керабоун

Колко богат е Алекс Церабоне? Този влиятелен човек в социалните медии стана известен на млада възраст. Неговите изпълнения в социалните медии могат да доведат до печелене на определена сума. Въпреки това той пази приходите и нетната си стойност скрити от обществеността. В резултат на това нетното състояние на Alex Cerabone към октомври 2022 г. е 1,5 милиона долара.

Социална медия

Неговото лице в Instagram, @alex cerabone, има над 40,1 хиляди последователи. Той е добре позната звезда на TikTok с над 122,9 хиляди последователи и 1,5 милиона харесвания. В резултат на това той може да бъде намерен в TikTok под потребителското име „@Ohhialexx“. Той също има своя собствена колекция от стоки.

Популярни Публикации