Avatar 2 срещу Shazam 2 – Новата дата на издаване разделя интернет

Дискусията между Аватар 2 и Шазам 2 в момента е популярна в Twitter. Warner Bros. направи някои значителни корекции в предстоящия си график, което раздели феновете. Всичко започна с отлагането на Black Adam до 21 октомври 2022 г., което доведе до отлагането на всяка друга картина на DC Comics.

Aquaman and the Lost Kingdom ще бъде пуснат на 17 март 2023 г., докато The Flash ще бъде пуснат на 23 юни 2023 г., след почти седеммесечно забавяне.

Shazam 2 беше единственият филм, който не се натъкна на закъснения поради обстоятелствата и беше изтеглен. Премиерата на филма е планирана за 16 декември 2022 г., същия ден като Аватар 2. Аватар 2 срещу Shazam 2:

Аватар 2 срещу. Shazam 2: Новата дата на пускане разделя интернет

Интернет реагира на извънредните новини

Битката между Avatar 2 и Shazam 2 помете интернет, като всеки фен рекламира и прокарва предпочитаните от тях сериали, докато се подиграва на другия.

Докато феновете на Shazam критикуваха Avatar за липсата на разказ, специалистите по научна фантастика са уверени, че Avatar 2 ще засенчи DC Superhero.

Дори режисьорът Дейвид Ф. Сандбърг се включи в дискусията в интернет. Той започна нишка в Twitter, като развълнува новината, като каза:

Вярно е, Shazam 2 излиза през декември, шест месеца по-рано от очакваното!
Той също направи изстрел в Аватар 2, като каза:

Горкият Джеймс Камерън, сигурен съм, че трепери в момента...

Всичко, което трябва да знаете за Shazam 2 и Avatar 2

Развиващ се 14 години след събитията от оригиналния филм „Аватар“, „Аватар 2“ играе Джейк Съли като лидер на клана и Ней’тири като върховна жрица на клана. Двойката вече е създала семейство и живее дълго и щастливо. Когато старата заплаха се появява отново, те трябва да избягат от територията на Пандора, оставяйки дома си. Джейк е принуден да се бие с хората още веднъж.

Аватар 2, режисиран от Джеймс Камерън, ще събере отново повечето актьори от оригиналния филм. Кейт Уинслет, Еди Фалко, Джърмейн Клемент и Вин Дизел, между другото, са новите попълнения в групата.

Шазам! Яростта на боговете е очакван американски филм за супергерои, издаден през април 2019 г. Това е продължението на Shazam! Шазам е герой от DC Comics и филмът е базиран на него. Предпоставката за бъдещото продължение се пази в тайна.

Във филма ще участват Закари Леви в главната роля на Шазам, както и Ашър Ейнджъл, Джак Дилън Грейзър, Джимон Хунсу, Рейчъл Зеглър, Хелън Мирън, Луси Лиу и ще бъде режисиран от Дейвид Ф. Сандбърг по сценарий на Хенри Гайдън и Крис Морган.

Популярни Публикации