Кой е Тейлър Лаутнър? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, кариера

Тейлър Лаутнър е американски актьор и модел, най-известен с ролята си на Джейкъб Блек във филмовия франчайз 'Сагата на здрача'. Тейлър Лаутнър също беше включена в списъка на списание People за 2009 г. на 100-те най-красиви хора. По същия начин той беше обявен за един от „50-те най-горещи момчета“ на Холивуд.

Бързи факти

Пълно име: Тейлър Лаутнър
Дата на раждане: 11 февруари 1992 г
Възраст: 30 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: елен
Височина: 4 фута 11 инча (1,50 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Тейлър Доум
Нетна стойност 40 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Гранд Рапидс, Мичиган
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
образование Държавен университет Грант Вали
баща Даниел Лаутнер
Майка Дебора Лаутнър
Братя и сестри Магна Лаутнер

Тейлър Лаутнър Wiki:

Тейлър Лаутнър е роден на 11 февруари 1992 г. в Гранд Рапидс, Мичиган, Съединени американски щати. По същия начин той е на тридесет години. Той е роден в Съединените щати в семейството на Дебора и Даниел Лаутнър. Баща му е бил пилот за Midwest Airlines, докато майка му е била наета в софтуерна компания. Макена е по-малката сестра на Тейлър. Подобно на по-малката си сестра Макена, Тейлър е възпитан като римокатолик. Той произлиза от немски, френски, холандски и индиански предци. Той е бил тормозен като дете от свой съученик, защото е станал актьор.

Тейлър започва да тренира карате на шестгодишна възраст. За първи път среща Майкъл Чатурантабут, тайландско-американски актьор и каскадьор, основател на Xtreme Martial Arts, на национален турнир по карате в Луисвил, Кентъки. Той тренира с него и вече има черен колан на осемгодишна възраст. Тейлър беше многократен световен шампион за юноши. Lautner също участва в състезание по карате ISKA през 2003 г., което беше излъчено по ESPN.Освен карате, Лаутнър обичаше бейзбол, джаз и хип-хоп танци и беше член на футболния отбор на гимназията. Неговият инструктор по карате му препоръча да се занимава с актьорство. След това се явява на прослушване. Въпреки провала си на прослушването, той избира да се занимава с актьорство. Той и родителите му отидоха от Мичиган до Лос Анджелис за прослушвания, като от време на време се връщаха за началото на училище в родния си град. Този модел го изтощаваше, а на всичкото отгоре отношенията му с връстниците му се влошаваха. В крайна сметка семейството решава да отиде в Калифорния. Посещава гимназия Валенсия в Санта Кларита, Калифорния, държавно училище. След като завършва гимназия, той се записва в държавния университет Грант Вали и получава диплома.

кариера

След като се премества в Калифорния, той се появява в няколко незначителни телевизионни роли и реклами. Тейлър Лаутнър участва във филма The Adventures of Sharkboy and Lavagirl в 3-D през 2005 г. Той продължи да играе ролята на Джак Спайви в драмата на NBC My Own Worst Enemy през 2006 г. През 2010 г. той изигра Уили Харингтън, Тейлър Суифт на Свети Валентин любов към поредицата от филми „Здрач“. Той също така се появява във филмите Abduction и Breaking Dawn Part 2 през 2012 г. и The Twilight Saga: Eclipse през 2011 г. и 2012 г.

  Тейлър Лаутнър

Тейлър Лаутнър

Височина и тегло на Тейлър Лаутнър

Тейлър Лаутнър е висок 5 фута 9 инча и тежи 76 кг. Тейлър има черна коса и черни очи.

Нетната стойност на Тейлър Лаутнър

Чрез успешна актьорска кариера Тейлър натрупа по-голямата част от богатството си. Лаутнър в миналото беше най-добре платеният актьор в Холивуд. Лотнър притежава общо 40 милиона долара.

Приятелка на Тейлър Лаутнър, запознанства

От 2018 г. Тейлър Суифт се среща публично с Тейлър Доум, калифорнийска медицинска сестра. От 2013 г. до 2015 г. Тейлър се среща с Мика Монро, зашеметяваща руса актриса, и Мари Авгеропулос, канадска актриса и колега от Tracers, 2013 до 2015 г.

Популярни Публикации