Valencia Prime- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Валенсия Прайм беше видна драг кралица във Филаделфия, известна със своето драг облекло и грим, които преувеличаваха женския пол. Тя е драг кралица от доста време.

Бързи факти

Пълно истинско име Валенсия Прайм
Псевдоним Валенсия
Популярни за Работа като Drag Queen
Възраст (към 2022 г.) 25 годишен.
Професия Изпълнител, Drag Queen
Нетна стойност (прибл.) 250 хиляди долара
Националност американски
Дата на раждане 2 април 1997 г
Място на раждане Делран, Ню Джърси.
Сегашен адрес Филаделфия, Пенсилвания.
Училище Гимназия Делран
образование Детска психология в университета Темпъл.
Алма матер Роуън колеж в окръг Бърлингтън
Етническа принадлежност Бял / Европейски произход
Религия Кристиян
Зодия Овен
Височина
6 фута 0 инча

Валенсия Основна възраст и ранен живот

Валенсия Прайм е роден на 2 април 1997 г. в град Делран, Ню Джърси. Той е роден в Ню Джърси и е живял там до 2015 г. Тя се премества във Филаделфия, Пенсилвания, през 2015 г. Валенсия посещава гимназия Delran, преди да се премести в Пенсилвания. След това посещава колежа Роуан в окръг Бърлингтън. Учила е детска психология в университета Темпъл.

Височина и тегло на Валенсия

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Валенсия Прайм е висок 6 фута 0 инча и тежи около 95 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи. Валенсия Прайм

Valencia Prime Net Worth

Колко е нетната стойност на Valencia Prime? Валенсия, която живее живота си като транссексуална жена, натрупа значителни богатства за семейството си. Тя натрупа нетна стойност от 0k USD през последните няколко години. Валенсия харчеше трудно спечелените си пари за нови тоалети за майка си. Тя никога не е казвала „не“ на никого, който се нуждае от финансова помощ.

кариера

Както беше посочено по-рано, Prime беше драг кралица, която участва в няколко драг изпълнения. Тя е изпълнявала драг изпълнения в много барове. Валенсия се появи на Dragarama Philadelphia, най-горещото отворено драг представление в града. Тя изпълни задълженията си като драг кралица на Иън Морисън. Валенсия беше важен компонент на Tabu Bar, където най-накрая свири преди смъртта си. Тя не само изпълняваше, но и беше домакин на няколко от тези Drag представления.

Валенсия Прайм Гадже и срещи

С кого се среща Валенсия Прайм? Валенсия Прайм принадлежеше към LGBTQ общността и беше транссексуална. Тя винаги използва местоимения Те/Те в изявленията си. Но преди смъртта си тя е била самотна жена. В профила си във Фейсбук тя сподели, че се интересува от мъже. Насаме тя можеше да остане във всяка форма на връзка. Но тя никога не е разкривала публично нищо за любовния си живот.

Популярни Публикации