Майкъл Хес- Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Майкъл Хес е известен ирландско-американски адвокат, който е служил като заместник-главен юрисконсулт на Републиканския национален комитет и по-късно като негов главен юрисконсулт. Знайте всичко за Майкъл Хес- Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Бързи факти

Пълно име: Майкъл Хес
Дата на раждане: 05 юли 1952 г
Възраст: 69 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Дата на смъртта: 15 август 1995 г
Пол: Мъжки
Професия: Адвокат
Държава: Ирландия
Семейно положение: женен
Съпруга Стив Далоф
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Абатство Шон Рос Роскреа, окръг Типеръри
Националност ирландско-американски
Религия Кристиян
образование Университет Джордж Вашингтон
Майка Филомена Лий

Биография на Майкъл Хес

Майкъл Антъни Хес е роден в Sean Ross Abbey Roscrea, графство Tipperary, Ирландия на 5 юли 1952 г. H по-късно се премества в Съединените щати, където прекарва детството си. В резултат на това националността му е ирландско-американска. По същия начин той беше благочестив християнин и беше роден под знака на Рак.

По отношение на семейството си Майкъл Хес е роден от Филомена Лий и баща му е неизвестен. Майкъл е отгледан в манастир, докато Мардж и Док Хес от Сейнт Луис, Мисури не го осиновяват.Майкъл е пътувал до Ирландия три пъти като дете, за да намери майка си. Той обаче не успяваше всеки път и така и не разбра коя е майка му.
Михале получава основното си образование в манастир. По-късно се присъединява към университета Нотр Дам през 1974 г. и завършва университета Джордж Вашингтон с J.D.

Височина и тегло

Подобряване на измерванията на тялото му, в интернет има малко информация. Наистина, той беше висок и елегантен джентълмен. Имаше черна коса със средна дължина и чифт тъмни очи. Освен това няма информация за външния му вид.

Смърт

Майкъл Хес беше на 43 години, когато почина на 15 август 1995 г. По същия начин Майкъл почина в резултат на сложността на СПИН.

Професионален живот

Майкъл Хес започва професионалната си кариера като адвокат. След години практика като адвокат, той придоби задълбочено разбиране на закона и по-късно беше назначен за заместник-главен юрисконсулт на Републиканския национален комитет. Не само това, но в крайна сметка той се издигна до позицията на главен юрисконсулт.

Майкъл Хес също беше ключова фигура в края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век при битките за пренасочване. В резултат на това правителството му се възхищаваше за неговата откровеност и ангажираност към справедливостта по този въпрос.

През 2013 г. беше пуснат документален филм за осиновяването на Майкъл и издирването му от майка му. Стивън Фриърс режисира филма Филомена. По подобен начин филмът е базиран на романа „Изгубеното дете на Филомена Лий“, в който Шон Махън играе ролята на Майкъл Хес, Джуди Денч като майка му и Стив Куган като Мартин Сиксмит.

Мартин е репортерът, който помага на Филомена Лий да идентифицира сина си. Филомена обаче така и не беше пусната в САЩ. Отказът от отговорност в края на филма обаче ясно показва, че драматичният лиценз е използван, за да се засили въздействието на истинската история върху публиката.

Майкъл Хес Нетна стойност през 2022 г

Нетното състояние на Майкъл Хес е около 1,5 милиона долара към 2022 г. Може да е спечелил прилична сума пари в хода на кариерата си. Като заместник-главен юрисконсулт той можеше да натрупа значително богатство. Той обаче така и не разкри пред медиите размера на богатството си.

  Инфографика за биография на Майкъл Хес

Биография на Майкъл Хес

Съпруга и брак на Майкъл Хес

Стив Далоф беше съпругата на Майкъл Хес. Той се жени за Стив петнадесет години след смъртта му. Стив даде на книгата „Изгубеното дете на Филомена Лий“ оценка три от десет за точност, докато филмът „Филомена“ получи десет от десет за духовна неточност.

Популярни Публикации