Дейвид Нийлсън - Биография, възраст, нетно състояние, съпруга, брак, височина

Дейвид Нийлсън е известен английски актьор. Той е най-известен с ролята на собственика на кафене Рой Кропър в дългогодишната сапунена опера на ITV Coronation Street, позиция, която заема от 1995 г.

Бързи факти

Истинско име Дейвид Нийлсън
Псевдоним Дейвид
Известен като актьор
Възраст 72 години.
рожден ден 13 март 1949 г
Родно място Лафборо, Обединеното кралство
Зодия зодия Дева
Етническа принадлежност Смесени
Националност британски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 7 инча
Тегло прибл. 50 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Сив
Номер на обувка N/A
Приятелка/запознанства N/A
Съпруг Джейн
Нетна стойност 105 милиона долара

Възраст и ранен живот на Дейвид Нийлсън

Нийлсън беше роден на 13 март 1949 г. в Лафборо, Лестършър. Той е 72 години към 2021 г . Неговата зодия е Дева. Дейвид Нийлсън е пълното му име. Той е израснал във Франция, заедно със своите родители и братя и сестри.

По същия начин той е британски гражданин. Той е от смесен етнос. Неговата вяра е християнството. На 20 години той се записва в Централното училище по реч и драма.Височина и тегло на Дейвид Нийлсън

Дейвид Нийлсън е висок 5 фута 7 инча . Тежи около 50 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и сива коса поради напреднала възраст. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

 Дейвид Нийлсън

Дейвид Нийлсън (Източник: Google)

Нетната стойност на Дейвид Нийлсън

Колко е нетната стойност на Дейвид Нийлсън? Според Wikipedia, Forbes, IMDb и други онлайн източници, легендарната сапунена опера Нетното състояние на актьора Дейвид Нийлсън е 10 милиона долара към октомври 2022 г. Той направи парите си като професионален актьор от сапунена опера.

кариера

Телевизионните участия на Нийлсън включват Z-Cars, Young at Heart, Майк в един епизод на Survivors (BBC), Едгар в DH Lawrence's Sons and Lovers, адаптиран от Тревър Грифитс (BBC), Blue Heaven с Франк Скинър и Милингтън в телевизионни адаптации от романите на Чарли Резник, Бержерак, Произшествие, Момчета от Blackstuff, Тайната армия и Heartbeat. В началото на 90-те години той участва за кратко в EastEnders и като Рой Орбисън във версия за знаменитост на Stars in Their Eyes.

Участва в два филма на Майк Лий. Животът е сладък и Тайни и лъжи. Нийлсън беше показан по радиото през 2009 г. в God Bless Our Love, вдъхновяваща, романтична комедия за свещеник и монахиня, които се влюбват и напускат професията си, за да се оженят и да започнат нов живот заедно.

Съпруга и брак на Дейвид Нийлсън

Коя е съпругата на Дейвид Нийлсън? Дейвид се жени за Джейн преди почти 47 години и двойката все още е заедно. Джейн е учителка със специални нужди, която работи с ученици с аутизъм. Нейната работа беше от съществено значение при първия кастинг на Дейвид за ролята на Рой на Coronation Street.

Популярни Публикации