Коя е Амара Дийн? Wiki, възраст, родители, нетно състояние, гадже

Гневът на Дийн е родена на 13 ноември 1989 г. и е добре известна с това, че е дъщеря на американската актриса Алекс Мартин, известна с това, че е внучка на Упи Голдбърг, телевизионна личност, актриса и комик. Освен това Амара е щастливо омъжена жена с дъщеря.

Бързи факти

Пълно име Гневът на Дийн
Популярни за N/A
Професия Бизнес лице
Приблизителна нетна стойност 4 милиона долара
Възраст на 32 години
Рождена дата 1989 г. /11/13
Знак за раждане N/A
Родно място Съединени щати
Националност американски
Етническа принадлежност черен
Височина 5'11'' фута
Тегло 70 кг
Измерване на тялото N/A
Тип тяло N/A
Цвят на косата черен
Цвят на очите черен
баща Гари Бърнард Дийн
Майка Алекс Мартин
Братя и сестри Йежи и Мейсън
Дядо и баба Упи Голдбърг, Алвин Мартин

Биография на Амара Дийн

Гневът на Дийн е роден на 13 ноември 1989 г. в Съединените американски щати в семейството на Алекс Мартин (майка) и Гари Бърнард Дийн (баща), и двамата продуценти. Тя също е внучката на Упи Голдбърг, известна актриса, комик и телевизионна личност. Въпреки това тя не е единственото дете на родителите си, тъй като Дийн има още двама братя и сестри, Джежи и Мейсън. Тя също е от смесен произход и е гражданка на Съединените щати. Нейното образование не ни е известно, въпреки че може да е посещавала близка гимназия.

кариера

Гневът на Дийн стана известна като дъщеря на Александра Дийн, известна американска актриса и филмов продуцент. Александра Дийн започва своята актьорска кариера през 1993 г., когато е избрана за ролята на Classroom Kid в Sister Act 2: Back in the Habit, американска музикална комедия.Във филма от 1993 г. Quest of the Delta Knight тя играе Mannerjay. Тя продължи да играе Хю в сатиричната комедия на Пейдж Тейлър „Американски интелектуалци“ през 1999 г.

През 2001 г. майката на Амара Дийн участва в коледния комедиен филм Call Me Claus, който е заснет за телевизията в Съединените щати. Тя продължи да играе Мария във филма от 2003 г. Странни като ангели. Тя също участва във филма 'Потомци' от 2008 г., а от 2015 г. до 2018 г. работи в американското токшоу The View.

През 2018 г. тя участва и в късометражния филм Sensitive Men. Амара Дийн е най-известна с това, че е дъщеря на Алекс Мартин, известна американска актриса и филмов продуцент.

Амара Дийн Гадже, Запознанства

  Гневът на Дийн

Гневът на Дийн

За съжаление няма налична информация за състоянието на връзката й, защото тя предпочита да запази връзката си в тайна; тя също не е разкрила нищо за любовника си.

Въпреки това, когато става въпрос за връзката на родителите й, Бърнард Дийн е известен филмов продуцент, който стана известен, след като се ожени за Алекс Мартин, актриса и филмов продуцент от Съединените щати.

От 1994 г. Дийн си сътрудничи с Рон Майер, съосновател на CAA и президент и главен оперативен директор на Universal Studios. Дийн е женен за Крис и двамата се ожениха на проста сватбена церемония през 2013 г. Дъщерята на двойката, Чарли Роуз, е родена през 2014 г.

Височина и тегло на Амара Дийн

Гневът на Дийн е висок 5'11, тежи 75 кг, има черна коса и очи. По същия начин не можем да открием останалите характеристики на тялото й.

Нетната стойност на Амара Дийн

Гневът на Дийн е родена от родителите си и в момента е безработна, без публична информация за нейното нетно състояние. Нейната баба, Упи Голдбърг, има нетна стойност от 45 милиона долара, докато майка й има нетна стойност от 4 милиона долара към 2022 г.

Любопитни факти

  • Нетната й стойност е 4 милиона долара.
  • Тя обича да живее в уединение.
  • На 13 ноември тя отпразнува рождения си ден.

Популярни Публикации