Golshifteh Farahani- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, кариера

Голшифтех Фарахани е добре позната иранска актриса, която е активна в развлекателната индустрия от 1997 г. насам. Тя е добре известна международна актриса, която е изнесла някои от най-добрите изпълнения във филмовата индустрия. Тази актриса започва своята актьорска кариера, когато е на 14 години. През 2012 г. тя получи признание за изпълнението си във филма за военна драма „Камъкът на търпението“.

Въпреки че е една от най-добрите актриси, тя няма право да работи или да живее в Иран. Освен това нейните филми като „Haft Parde“, „Deux fereshte“ и други са забранени от иранското правителство. По същия начин тя не само е участвала във филми, но също така се е появявала в различни музикални видеоклипове и театрални пиеси. Разгледайте повече за Golshifteh Farahani Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Рахавард Фарахани
Псевдоним Голшифтех
Известен като актриса
Възраст 38-годишен
рожден ден 10 юли 1983 г
Родно място Техеран, Иран
Зодия Рак
Етническа принадлежност ирански
Националност ирански
Религия мюсюлманин
Височина 5 фута 6,5 инча
Тегло 58 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена 34 Б
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка 8
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Разведена
Нетна стойност 1 милион долара
Марки N/A
Хоби Актьорство, моделиране

Кой е този пръст?

Голшифтех Фарахани е родена в Техеран, Иран, на 10 юли 1983 г. Рахавард Фарахани е родена от баща си, Бехзад Фарахани, актьор и режисьор, и майка си, Фахим Рахимния Ниа. Тя също има сестра, Shaghayegh Farahani, и брат, Azarakhsh Farahani, които и двамата са актьори. В момента тя живее в Париж, Франция. Тя също е на 38 години в момента и е родена под зодия Рак.Голшифте Фархани Детство/Образование

Голшифте Фарахани винаги е имал страст към актьорството. Когато е на пет години, тя също се записва в клас по музика и започва да учи пиано. Това я кара да се запише в музикално училище в Техеран. По-късно тя се записва в Ислямския университет Азад. Тя получава роля във филма 'The Pear Tree', когато е на 14 години. Това изпълнение й донесе Crystal Roc за най-добра актриса в международната секция на 16-ия международен филмов фестивал Fajr в Техеран.

Колко са високи тези пръсти?

Голшифтех Фарахани е от иранска националност и бял ирански произход, според етническата си принадлежност. С той също е висок 5 фута и 612 инча (169 см/ 1,69 м) и тежи около 58 кг (128 фунта). Тя има слабо телосложение и къдрава коса. Освен това тя има тъмнокафяви очи и черна коса.

  Голшифтех Фарахани

Golshifteh Farahani (Източник; Instagram)

Социална медия

Golshifteh Farahani поддържа активни акаунти в социалните медии със значителни последователи. Нейният акаунт в Instagram (@golfarahani) има 10,1 милиона последователи, а тя има 256,4 хиляди последователи в Twitter (@Golshifteh). Междувременно страницата й във Facebook има над 2,1 милиона харесвания и 2,2 милиона последователи.

Кой е съпругът на Голшифте Фархани?

Голшифтех Фарахани преди това беше свързан с Луис Гарел. След това тя се омъжи за Амин Махдави през 2003 г. Бракът им се разпадна през 2013 г. По същия начин тя започна да се среща с Матю Силвър през 2015 г., но връзката им не продължи дълго. По-късно тя се омъжи за Христос Дордже Уокър през 2015 г., но двойката се разведе през 2017 г.

Как Голшифтех Фарахани преследва кариерата си?

През 1997 г. Голшифтех Фарахани прави своя филмов дебют в иранския драматичен филм „Derakht e Golabie', известен също като „The Pear Tree'. След това се появява в няколко филма, включително „Seven Acts' през 2000 г., „Times' през 2001 г., „ Somewhere Else' през 2002 г. и 'Two Angels' 'Boutique' през 2003 г. По подобен начин тя се появява в 'The Tear of the Cold' през 2004 г., за която получава наградата за най-добра актриса на Международния филмов фестивал в Казан. Тя също се е появявала във филми като „The Fish Fall in Love“ през 2005 г., „Half Moon“ през 2006 г., „M за майка“, „The Music Man“ през 2007 г. и „Shirin“ през 2008 г. През 2008 г. тя изигра Айша в „Тяло от лъжи.“ Леонардо ди Каприо, Ръсел Кроу, Марк Стронг, Оскар Айзък и Саймън Макбърни участваха в този филм. Освен това ролята й в този филм стана много спорна.

През 2019 г. Голшифтех Фарахани направи своя дебют в озвучаването в анимационния сериал „Gen: Lock“, заменяйки Ясамин Яз Мадрани. Тя също се появява в театрални пиеси като „Мариам и Мардавий“ през 2003 г., „Частен сън“ през 2013 г. и „Анна Каренина“ през 2016 г. Тя се появява и в два музикални видеоклипа с различни изпълнители, озаглавени „Пола“ през 2014 г. и „Парадис“ през 2018 г.

Голшифтех Фарахани Нетна стойност 2022 г

Голшифте Фарахани изкарва добре като актриса. Нейното нетно състояние се оценява на 1 милион долара към 2022 г.

Факти

  1. Някои от нейните филми са забранени в Иран.
  2. Тя обича иранската храна.
  3. Тя обича да снима.

Популярни Публикации