Коя е Роузи Ривера? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, височина, кариера

Роза Амелия Ривера , известен професионално като Роуз Ривера , е американска телевизионна личност. Jenni Rivera Enterprises е сегашната й титла. Тя стана известна като звездата на риалити шоуто Rica, Famosa, Latina.

Бързи факти

Възраст: 40 години десет месеца
Рождена дата: 03 юли 1981 г
Хороскоп (слънчево): Рак
Пълно име: Роуз Ривера
Родно място: Калифорния, САЩ
Нетна стойност: 14 милиона долара
Заплата: N/A
Височина / Колко висок: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Етническа принадлежност: мексикански
националност: американски
Професия: Телевизионна личност
Бащино име: Питър Ривера
Майчино име: Роуз Сааведра
Цвят на косата: Рус
Цвят на очите: Тъмно кафяво

Роузи Ривера Уикипедия

Роуз Ривера е роден на 3 юли 1981 г. в Калифорния. Пълното й име е Роза Амелия Ривера. Майката на Роузи беше Роза Сааведра, а баща й беше Педро Ривера.

Роузи има трима братя и сестри. Имената им са Джени, Хуан и Лупило Ривера. Тя беше последното дете, родено в семейството й. Тя е родена в Мексико и притежава два паспорта. Джени Ривера, нейната сестра, загина при тъжна самолетна катастрофа през 2012 г. Когато тя беше на четири години, семейството й се премести без документи в Лонг Бийч, Калифорния. Тя не каза нищо за това как е отгледана.Височина и тегло на Роузи Ривера

Роуз Ривера стои на уважаваните 5 фута и 3 инча височина по отношение на слухове и противоречия. Косата й е руса с кафяви отблясъци. Допълнителни физически характеристики, като телесен размер и тегло, не са известни.

кариера

От 2013 г. работи на терен. През 2013 г. тя беше част от третия сезон на риалити шоуто на Джени Ривера I Love Jenni, където живееше със сестра си. В края на 2014 г. тя и семейството й участваха за първи път в риалити шоуто Rica, Famosa, Latina. През 2016 г. излезе първата книга на Ривера, My Broken Pieces: Mending the Wounds of Sexual Abuse Through Faith, Family, and Love.

В мемоарите си тя говори за това как сексуално насилие, когато е била млада, е променило живота й. Тя изнася речи, за да вдъхнови хората и е модел за подражание на млади жени, които са били сексуално насилвани. Тя разказва за случилото се с нея, за да могат хората, които са били сексуално насилвани, да преодолеят болката си и да намерят сили. Сестра й ръководи бизнеса Jenni Rivera Enterprises.

Нетната стойност на Роузи Ривера

Главният изпълнителен директор на Jenni Rivera Enterprises има нетна стойност от милиона към октомври 2022 г. . Нейната заплата е неизвестна, тъй като тя не е разкрила никаква информация.

 Роуз Ривера

Роуз Ривера

Роузи Ривера Съпруг, брак

Роуз Ривера е омъжена жена с две деца. Абел Флорес е неин съпруг. През 2011 г. двойката се жени. Нейният съпруг, Абел, е толкова отдаден на нея, че стои до нея през цялото време и се смята за късметлия, че я има.

Саманта Чай Флорес е дъщеря на двойката, а Касандра Ривера е син на двойката. В чест на прякора на покойната си сестра Джени, тя избра името Чай.

Любопитни факти

 • В кола Роузи роди дъщеря си Саманта.
 • Роузи си е правила няколко козметични процедури.
 • Ривера твърди, че е общувал с Джени от отвъдното.
 • Тя преодолява сексуалното насилие и издава автобиографична книга.
 • Ривера не се страхува от най-скъпите козметични процедури.
 • Съпругът й е с година по-малък от нея.
 • Chiquis, нейната племенница, беше трън в очите й.
 • Роузи Ривера е майка на три деца и има прекрасно семейство.
 • След смъртта на Джени, Роузи беше на ръба да се разведе със съпруга си.
 • Съпругът й изпълнява християнска музика.

Популярни Публикации