Hareem Shah- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Харим Шах е добре познат пакистански модел, знаменитост в TikTok и личност в социалните медии с голяма база от фенове. Тя развълнува феновете си с акаунта си в TikTok и други социални медии с много интересни видеоклипове.

Бързи факти

Пълно истинско име Харим Билал Шах
Име Харим Шах
Псевдоним Харем
Популярни за За нейното видео в TikTok и противоречия
Възраст (към 2022 г.) на 30 години.
Професия Създател на съдържание
Дата на раждане 22 ноември 1991 г. (петък)
Място на раждане Пешавар, Пакистан
Сегашен адрес Исламабад, Пакистан
образование Магистри по философия в конкурентната религия
Име на училище Религиозно училище
университет Пешаварски университет
Нетна стойност (прибл.) Не се знае
Националност пакистански
каста пакистански мюсюлманин
Религия ислям
Зодия Стрелец
език пакистански урду
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 2″
Тегло (прибл.) В килограми : 52 кг

Възраст и ранен живот на Харим Шах

Харим Шах беше роден на 22 ноември 1991 г. в Пешавар, Пакистан, и е едва на 30 години. Тя не е разкрила нищо от детските си дневници. Единственото й общуване с нейните почитатели е по време на обучението. Тя завършва обучението си в религиозно училище в Пешавар и след това получава диплома от Пешаварския университет през 2012 г. Тя не е разкрила потока, в който е получила бакалавърската си степен, но е получила магистърска степен през 2014 г. от Пешаварски университет. Тя притежава магистърска степен по философия по конкурентна религия.

Височина и тегло на Hareem Shah

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Харим Шах е висок 5 фута 5 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Харим Шах

Hareem Shah Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Hareem Shah? Тя обикновено отива в други страни, за да пазарува. Тя обича да купува неща от висок клас. Тя е натрупала голям брой активи, които са я направили богата по много начини. Въпреки охолния й начин на живот е трудно да се разкрият истинските й печалби като знаменитост в социалните медии и нетната й стойност.

кариера

Харим Шах започна кариерата си през януари 2018 г., като публикува видеоклипове със синхронизиране на устни и комедийни видеоклипове в своя акаунт в TikTok. Тя стана известна там и сега е последвана от милиони хора. Популярността на г-жа Хашим й спечели прозвището Кралица на драмата в резултат на няколкото й противоречия. През месец октомври 2019 г. Hareem разпалва полемика с едно видео, заснето във външното министерство. Тя получи много възмущение от това видео и министър-председателят Имран Хан дори поиска разследване как Харим е получил разрешение да снима там.

Друг скандал, който даде тласък на кариерата и феновете й, е публикуван в медиите видеозапис на дискусия, която тя имаше с федералния министър Шейх Рашид. По-късно същия месец, през декември 2019 г., тя беше тормозена от членове на обществеността на церемонията по откриването на мол в Дубай. Тя удари шамар на мюфтията Кави в началото на 2021 г., разпалвайки нова буря. Мюфтия Кави е член на политическата партия Pakistan Tehreek-e-Insaaf. Тя го удари, че е имал гаден и мръсен разговор с Харим. Тогава Харим каза, че Мюфтията е малтретирал физически нея и един от нейните братовчеди. Тя се замеси в друг скандал за пране на пари в началото на 2022 г.

Съпруг и брак на Харим Шах

Кой е съпругът на Харим Шах? Що се отнася до семейното положение на Харим, тя е омъжена дама. На 28 юни 2021 г. тя се омъжи тайно за съпруга си Сайед Билал Шах. Сайед Билал Шах се смята за ръководител на Пакистанската народна партия. Преди това никой от двамата не обяви публично брака си, но след няколко месеца се появиха в интервю. Syed и Hareem обсъдиха чувствата си един към друг и любовната си история. Съпругата на Харим каза това в интервюта

Г-н Сайед разкрива, че бракът им е бил любовна афера и организира брака им. И двамата казаха, че не са се срещали или говорили по телефона преди обвързването с познат. Когато обаче се срещнаха, двамата разбраха, че са предназначени един за друг и че трябва да се оженят. Членовете на семейството са доволни от избора на двойката след брака им.

Популярни Публикации