Марта Фицджералд- Нетна стойност, възраст, Wiki, съпруг, етническа принадлежност, височина, кариера

Марта Фицджералд е популярна инструкторка по аеробика, която също е бивша съпруга на Ръш Лимбо, радио личност. Ръш, бившият съпруг на Марта, е радио личност, автор, политически коментатор и телевизионен водещ. Радиошоуто на съпруга на Марта, The Rush Limbaugh Show, беше харесвано от много хора и в резултат на това той натрупа значителна база от фенове. Биографията й може да бъде намерена в различни сайтове, включително Wikipedia, където има и нейни снимки.

Бързи факти

Име на знаменитост Марта Фицджералд
Популярни за Да бъдеш бивша съпруга на Ръш Лимбо
Професия Инструктор по аеробика и бивш журналист
Приблизителна нетна стойност 5 милиона долара
Възраст 60 години
Рождена дата 10 декември 1960 г
Знак за раждане Стрелец
Родно място Титусвил, Флорида
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Височина 5 фута и 3 инча
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Тип тяло тънък
Цвят на косата Рус
Цвят на очите Син
баща N/A
Майка N/A
Съпруг Ръш Лимбо (м. 1994–2004)
Братя и сестри N/A
Социална медия N/A

Биография на Марта Фицджералд

Марта Фицджералд , бившата съпруга на Ръш Лимбо, е родена на 10 декември 1960 г. в Титусвил, Флорида. В момента тя е на около 60 години. Към днешна дата малко се знае за нейния семеен произход, братя и сестри и т.н. Никога не е говорила открито за детството си. Етническата й принадлежност е кавказка, а тя е от американска националност. Нейният астрологичен знак е Стрелец.

Марта Фицджералд Образование

Освен това тя завършва основното и средното си образование в родния си град. По-късно Марта посещава Университета на Северна Флорида за висшето си образование, където получава диплома по журналистика.Марта Фицджералд Възраст, височина, тегло

Марта Фицджералд, бившата съпруга на Ръш Лимбо, е родена на 10 декември 1960 г. в Титусвил, Флорида. Нейната възраст през 2021 г. ще бъде около 60 години.

Марта, инструктор по аеробика и бивш журналист, е запазила стройна фигура въпреки височината си от 5 фута и 3 инча. Очите й са сини и има руса коса. Нейното тегло и други физически измервания все още не са известни.

  Марта Фицджералд

Марта Фицджералд с бившия си съпруг (Източник: Pinterest)

Професионалният живот на Марта Фицджералд

Марта е инструктор по аеробика по професия, но стана известна като съпруга на Ръш Лимбо, а не заради професията си. Винаги, когато тя беше поканена в програма, нейните обожаващи фенове също присъстваха. Шоуто на Ръш Лимбо, радиостанцията AM и FM и други бяха сред забележителните предавания, в които участваха Марта и вторият й съпруг. Работила е и за редица списания и публикации.

След като завършва журналистическото си образование, тя започва работа във Florida Times-Union в Джаксънвил през 1993 г. Работила е за известни издания като People, The Chief и други. Освен това Марта е работила като редактор за Vent. Тя стартира своето списание през март 1998 г., след като натрупа известен опит в публикуването и редактирането. От днес тя е бизнесдама.

Марта Фицджералд Съпруг, брак

Марта се омъжи за Ръш Лимбо на 27 май 1994 г., ставайки негова втора съпруга. Марта среща втория си съпруг Ръш за първи път в онлайн компютърна услуга през 1990 г. Марта се омъжи за него пред Върховния съд на Съединените щати. Марта и Ръш решиха да се оженят, след като се срещаха доста време. Марта обаче не е първата съпруга на Ръш. Тя е третата съпруга на Ръш. Бракът им вървеше добре в продължение на десет години, но след това Марта и Ръш започнаха да се карат често и двамата решиха, че не искат да живеят един с друг. Марта и съпругът й се развеждат през 2004 г.

Както беше посочено по-рано, първата съпруга на Ръш не е Марта. Преди това Ръш е бил женен за две жени. Рокси Максин Макнийли беше първата съпруга на Ръш. Рокси работеше като търговски секретар в радиостанция. Въпреки неуспеха на първия си брак, Ръш се жени за Мишел Сикста, втората си съпруга, когато тя е тийнейджърка, момиче в колеж. Разводът му с Марта, както и провалът на три брака не го отказаха да вярва в любовта. Ръш също се жени за Кетрин Адамс, четвъртата си съпруга. Ръш беше женен за четвъртата си съпруга по време на смъртта си. Марта беше натъжена от смъртта на Ръш, въпреки факта, че те вече не бяха съпруг и съпруга.

Ръш е вторият съпруг на Марта, според различни източници. Марта беше разведена и майка на две деца преди брака си с Ръш. За съжаление няма информация за първия съпруг на Марта. Марта и вторият й съпруг Ръш Лимбо нямат деца. Бившият съпруг на Марта почина от рак на белия дроб на 17 февруари 2021 г.

Нетната стойност на Марта Фицджералд

Марта Фицджералд кариерата на журналист и инструктор по аеробика й е спечелила добър живот. Всъщност тя води охолен и комфортен начин на живот. Нейната аеробна кариера е нейният основен източник на доходи. Състоянието на Марта се оценява на около 5 милиона долара към октомври 2022 г. според различни източници. Бившият съпруг на Марта, Ръш, струва приблизително 600 милиона долара към момента на смъртта му.

Социална медия

Днешната дата не е налична в социални медийни платформи като Twitter, Facebook и други. Тя обаче е активна в Instagram, където има 127 последователи и следва 261 души. Тя е направила 752 публикации досега. Нейният адрес в Instagram @mpost71315 е частен. Нейният личен Instagram говори много за това колко поверителен пази личния си живот.

Любопитни факти

  • Марта Фицджералд е родена на 10 декември 1960 г. в Титусвил, Флорида.
  • Марта е висока около 5 фута 3 инча.
  • Нейната нетна стойност се оценява на около 5 милиона долара към днешна дата, според различни източници.
  • Марта се омъжи за Ръш Лимбо на 27 май 1994 г., като стана втората й съпруга.
  • Марта официално се разведе с Ръш Лимбо през 2004 г.
  • Марта няма деца от втория си съпруг Ръш Лимбо.

Популярни Публикации