Йърдли Смит, озвучаваща актриса от Симпсън, се омъжи за Дан Грайс

Йърдли Смит от Семейство Симпсън се омъжи за бившия полицейски следовател Дан Грайс в понеделник, 11 юли. На 13 юли агентът на Смит потвърди новината. Дан Грайс е бивш полицейски детектив в Спрингфийлд, който се запознава със Смит през 2014 г., когато той доброволно е част от нейната охрана, когато тя е в града. Йърдли Смит е гласът на Лиза Симпсън от дебюта на Семейство Симпсън през 1989 г. Двойката се ожени в дома си в Лос Анджелис. Повече информация за сватбата ще бъде оповестена по-късно.

Как Йърдли Смит срещна съпруга си?

Дан Грайс, както беше посочено по-рано, беше детектив в полицейското управление в Спрингфийлд. Смит и Грайс се срещнаха за първи път през 2014 г., когато първият пътува до Спрингфийлд, Орегон за разкриването на стенопис на тема Симпсън в чест на 25-ата годишнина на шоуто. Йърдли първоначално не се интересуваше от събитието, защото беше загрижена за безопасността си, след като беше жертва на преследване в миналото.

 Йърдли СмитКогато Йърдли попита за сигурността, полицейското управление в Спрингфийлд й каза, че ще бъде придружена от детектив в цивилно облекло по време на събитието. Дан се оказа този детектив. Дан се включи като доброволец, когато шефът му поиска доброволци за случая, така че другите детективи да могат да прекарат време със семействата и децата си. Той нямаше такива задължения, тъй като беше неженен.

Грайс познаваше Смит, откакто я беше виждал в предишни филми, но нямаше представа, че тя е гласът на Лиза Симпсън. След това последва Смит на събитието на следващия ден и те размениха телефонни номера, преди Смит да замине за Лос Анджелис. Те разговаряха чрез текстови съобщения и Грайс се срещна със Смит по време на посещение в Лос Анджелис, докато Смит пътува до Орегон, за да го види. Двойката се сгоди през 2018 г. и въпреки че планираха да се оженят през март 2021 г., бракът беше отложен два пъти заради епидемията от Covid-19.

Всичко за Йърдли Смит

Йърдли Смит е най-известен с ролята на Лиза Симпсън в дългогодишната анимационна комедия „Семейство Симпсън“. Смит се премества в Ню Йорк след колежа и участва в The Real Thing на Бродуей на Том Стопард през 1984 г. Смит прави своя дебют в киното през 1985 г. с драмата Heaven Help Us, която е последвана от The Legend of Billie Jean и Maximum Overdrive.

 Йърдли Смит

През 1986 г. тя се премества в Лос Анджелис и участва в повтаряща се роля в комедията Brothers на Showtime. Въпреки че е най-известна с ролята си в The Simpsons, тя също е играла в Herman’s Head, Dharma & Greg и Dead Like Me. 58-годишният преди това е участвал във филми като City Slickers, Just Write и Toys. В очакване на Офелия, независима романтична комедия, която тя режисира и продуцира, дебютира на филмовия фестивал във Финикс през април 2009 г.

Популярни Публикации