Коя е Рита Агаси? Всичко, което трябва да знаете за личния й живот

Рита Агас i е известната сестра на Андре Агаси, американски пенсиониран професионален тенисист и бивш номер 1 в света. Тя също беше на път да играе тенис, но по-късно се отказа. Андре Агаси е домакинска фигура в света на спорта като един от най-добрите тенисисти на всички времена. Той е добре познат с изключителните си тенис способности, които започва да учи в ранна възраст. Баща му го насърчава да стане тенисист от ранна възраст. През цялата си кариера той получи безброй похвали, титли и постижения и беше считан за най-добрия тенисист в света за дълъг период от време.

Бързи факти

Пълно име Рита Агаси
Първо име Рита
Фамилия Агаси
Професия Сестра на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Еманюел Агаси
Име на майката Елизабет Агаси
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг панчо гонзалес
Без деца 1
братя и сестри Андрю Агаси, Тами Агаси и Филип Агаси
Дата на раждане 1960 г
Женен Дата 1984 г

Брак

Рита се омъжи за тенис звезда на име Панчо Гонзалес, който беше с 32 години по-възрастен от нея. Заедно имат дете на име Скайлър. Рита беше шестата и последна съпруга на Панчо. Когато Панчо учи Рита да бъде професионална тенисистка, двамата се срещат и се влюбват. Рита беше разстроена от баща си, че я караше да изпълнява програмата с 5000 топки на ден. Рита взе решение да живее с Панчо, преди да даде брачни обети с него.

Бащата на Рита презря Панчо:

Бащата на Рита презира Панчо и обмисля да го убие. Панчо, подобно на баща й, не се разбираше с никого от семейството й.Панчо и бившата му жена

Една от бившите му съпруги веднъж й каза колко неуважителен е той към жените си, като каза, че най-милото нещо, което някога им е казвал, е да млъкнат. Той не се разбираше с никоя от жените си, но това не му попречи да се жени отново и отново. Той имаше девет деца с всяка от съпрузите си.

смъртта на Панчо

Панчо издъхна, след като беше диагностициран с рак на стомаха. На 3 юли 1995 г. той почина на 67 години. Нямаше пари и беше обеднял към момента на смъртта си, нямаше приятели и роднини. И така, за да помогне на сестра си, Андре плати за погребението му.

Настоящият брак на Андре

Андре е женен за Щефи Граф. Те се женят на 22 октомври 2001 г. в дома им в Лас Вегас. Джейдън Гил и Джаз Ел Агаси са двете деца на двойката. Те имат щастлив брак и дори имат обща компания. Преди Андре беше женен за Брук Шийлдс, преди да срещне Стефи. От 1997 до 1999 г. те са женени. Веднъж Андре излизаше с Уенди Стюарт и Барбра Стрейзънд, които бяха с 28 години по-възрастни от него.

  Рита Агаси

Рита Агаси (Източник: Google)

Какво събра Андре и Стефи?

Андре и Стефи се срещат за първи път в града на любовта, Париж, на Ролан Гарос. И двамата спечелиха двубоите си, тъй като и двамата бяха тенисисти. В крайна сметка те се събраха отново за вечеря в Калифорния в деня на последния мач на Стефи в кариерата й и се влюбиха и никога не са се разделяли до ден днешен. Рита има трима братя и сестри, които носят имената Андре Агаси, Тами Агаси и Филип Агаси. Андре беше най-малкият, а тя най-старата. Рита е майка на едно момче, Скайлър. Андре е баща на две деца, Джейдън Гил Агаси и Джаз Ел. Джейдън е на 20 години през 2021 г., докато Джаз е в края на юношеството си.

  Рита Агаси

Рита Агаси (Източник: Google)

Нетна стойност

Нетната стойност на Рита не е известна. Нетното състояние на Андре се оценява на приблизително 175 милиона долара към 2021 г. Тенисът е основният му източник на доходи и сега той инструктира и други играчи. Той управлява собствена компания и също така публикува бестселъри в Ню Йорк.

Популярни Публикации