Zoi Sadowski Synnott – Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Зои Садовски-Синът е сноубордист от Нова Зеландия, който се специализира в състезания по слоупстайл и голям въздух. Тя спечели злато в състезанието по слоупстайл за жени на Зимните олимпийски игри през 2022 г., като стана първият златен медалист от Зимни олимпийски игри в Нова Зеландия.

Бързи факти

Пълно истинско име Зои Садовски Синот
Псевдоним Зои Садовски
Възраст (към 2022 г.) 20 годишен
Професия Сноубордист
Дата на раждане 6 март 2001 г
Място на раждане Сидни, Австралия
Сегашен адрес Нова Зеландия
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара
Националност Нова Зеландия
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Зодия Риби
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми: 57 кг
гадже N/A

Zoi Sadowski Synnott Възраст и ранен живот

Зои Садовски Синот е роден на 6 март 2001 г , в Сидни, Австралия . Тя е 20 годишен към 2021 г . Нейната зодия е Риби. Zoi Sadowski Synnott е пълното му име. Тя е родена в Нова Зеландия в семейството на Шон Синът, новозеландец, и майка американка Робин Садовски. Тя има двама по-големи братя, Дилън и Харисън, една по-голяма сестра, Райли, и една по-малка сестра, Илюм. Тя израства в Нюпорт, Нов Южен Уелс, преди да се премести във Внака, Нова Зеландия, със семейството си, когато е на шест години. Тя посещава Mount Aspiring College за своето образование.

Zoi Sadowski Synnott Височина и тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Zoi Sadowski Synnott е висока 5 фута 5 инча и тежи около 57 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Зои Садовски Синот

Zoi Sadowski Synnott Net Worth

Колко е нетната стойност на Zoi Sadowski Synnott? Зои Садовски Синот нетна стойност се смята, че е между 1 милион долара – 5 милиона долара . Отличната й професия на сноубордист очевидно е основният й източник на пари.

кариера

На Световното първенство по сноуборд през 2017 г. Садовски-Синът спечели сребро в слоупстайл. Тя участва в Зимните олимпийски игри през 2018 г. за Нова Зеландия в Пьонгчанг, Южна Корея. Тя спечели бронзовия медал в женския биг еър, като стана едва втората новозеландка, постигнала това, след Анелиз Кобергер, която спечели сребро в женския слалом на Зимните олимпийски игри през 1992 г.

Садовски-Синът спечели златния медал в слоупстайл и сребърния медал в биг еър на зимните X игри в Аспен, Колорадо, през януари 2019 г. Месец по-късно тя спечели златния медал в слоупстайл на Световното първенство по сноуборд на FIS 2019. Тя спечели състезанието по слоупстайл на US Open във Вейл, Колорадо, през март 2019 г., завършвайки тройната корона от титлата на Open, златото на X Games и шампионата на Световното първенство. Тя спечели сребърния медал в слоупстайл и бронзовия медал в биг еър на зимните X игри в Аспен, Колорадо, през януари 2021 г. Два месеца по-късно тя спечели златния медал в слоупстайл на Световното първенство по сноуборд на FIS 2021 г.

Sadowski-Synnott спечели състезанието за сноуборд за жени в състезанието Winter Dew Tour само с покани в Copper Mountain, Колорадо, през декември 2021 г. Тя завърши на второ място в състезанието по слоупстайл на състезанието за Световната купа Grand Prix на САЩ в Калифорния, САЩ, през януари 2022 г. Тя спечели златни медали както в състезанията по слоупстайл, така и в големи въздушни дисциплини на Зимните X игри в Аспен, Колорадо, през януари 2022 г. Тя спечели златния медал в дисциплината слоупстайл на Зимните олимпийски игри в Пекин 2022 г. на 6 февруари 2022 г. Това беше Първият златен медал на Нова Зеландия от зимните олимпийски игри.

Zoi Sadowski Synnott Гадже и срещи

С кого се среща Зои Садовски Синът? В момента тя няма романтична връзка с никого. Тя е самотна жена, която е много фокусирана върху кариерата си. Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Тя крие личния си живот от папараците. Тя не е обект на никакви слухове или спорове. Тя се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата й. Тя обаче е с чисто досие и никога не е участвала в каквито и да било спорове.

Популярни Публикации