Биргит Гнабри, омъжена за любовта на живота си - вникване в личния й живот

Биргит Гнабри е майка на знаменитост, известна най-вече със сина си Серж Гнабри. Той е професионален футболист, който в момента играе за немския клуб Байерн Мюнхен.

Кратки факти за Биргит Гнабри

Пълно име Биргит Гнабри
Първо име Биргит
Фамилия Гнабри
Професия Майка на знаменитост
Националност Немски
Държава на раждане Германия
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Жан-Херман Гнабри
Без деца 1

Серж Гнабри

Серж започва да се занимава със спорт, когато е на четири години. Преди да стане професионален футболист, той беше талантлив спринтьор. Първоначално не искаше да става футболист, защото се стремеше да бъде национален спринтьор. Въпреки това, когато световният рекордьор Юсейн Болт реши да се оттегли от спринта и да продължи кариера във футбола, той промени решението си.

  Биргит Гнабри

Биргит Гнабри (Източник: Google)Когато футболният клуб Арсенал разпозна таланта му, той го подписа на 15-годишна възраст, преди да му бъде разрешено законно да се присъедини към клуба. Освен за Арсенал и Байерн Мюнхен, той е играл още за Уест Бромич Албиън и Вердер Бремен. Той не се ограничаваше до клубове; той също направи своя международен дебют в старша възраст през 2016 г. и по-късно участва в квалификациите за Световното първенство по футбол през 2018 г. Серж също спечели сребърен медал на летните олимпийски игри през 2016 г. Той получи няколко награди за изключителното си представяне, включително титлата в Бундеслигата, клубен играч на Байерн Мюнхен за сезон 2018-2019 и състав на Шампионската лига на УЕФА за сезон 2019-2020.

Омъжена за любовта на живота си

Биргит е омъжена за Жан-Херман Гнабри. Той е котдивоарец, чието семейство е от Кот д'Ивоар. Първоначално той възнамеряваше да пътува до Германия, за да научи езика и след това да се върне в родния си град, за да го преподава на хората. В действителност обаче това не се случи. Това е така, защото той срещна своята сродна душа там.

Тя реши да се омъжи за любовта на живота си, след като се влюби в него и сега се наслаждава на техния блажен брачен живот с удоволствие в компанията на другия. След няколко години двойката приветства единствения си син, Серж, през юли 1995 г. Двойката също реши да остане в Германия, за да не застраши футболната кариера на сина си.

Междурасова сватбена церемония

Междурасовата сватба на двойка се случи частно в присъствието на тяхната затворена любов. Няма много информация за сватбата им, освен факта, че е организирана в Германия. След брака двойката живее своя блажен живот без признаци на раздяла. И двамата са приземени и учат сина си да следва същия начин на живот.

Съпруг, отговорен за успеха на сина

Въпреки че съпругът й не е футболист, нито има футболен произход, той е първият спортен учител на сина си. След като забеляза таланта на сина си в спорта, той започна да тренира сина си на много ранна възраст от четири години и го подкрепи да подхранва способностите си. В интервю за Бундеслигата синът му приписва успеха си на него и спомена, че той е най-важният човек в неговото развитие.

  Биргит Гнабри

Биргит Гнабри (Източник: Google)

Нейният съпруг не само го научи и напътства да стане успешен играч, но и да стане добър човек. Тя също помогна с това и предложи на сина му винаги да си слага носа надолу. Синът им изпълни думата им и е известен като един от наказаните играчи. Той дори е благотворителен работник и е дал част от доходите си за благотворителни дейности.

Нетна стойност

Биргит е една от изгряващите футболни звезди, чието представяне се подобрява всяка година и показва отлично представяне. Той също така спечели няколко титли наскоро, включително Суперкупата на УЕФА 2020 и Суперкупата на DFL: 2020, поради което пазарната му стойност достигна върха от 90 милиона евро. Той дори е класиран като 5-то крило сред всички крила в света. Следователно е вероятно нетната му стойност да се увеличи през следващите дни. Нетното състояние на Биргит Гнабри е около 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации