Xobrooklynne- Wiki, възраст, нетна стойност, гадже, височина, етническа принадлежност

Xobrooklynne е звезда на TikTok и влиятелен човек в социалните медии от Ванкувър, Британска Колумбия, Канада. Тя стана известна в интернет благодарение на своите POV видеоклипове в TikTok. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Xobrooklynne възраст, Xobrooklynne гадже, Xobrooklynne височина, Xobrooklynne етническа принадлежност, и още

Бързи факти

Пълно истинско име Бруклин Уеб.
Онлайн име Xobrooklynne.
Най-известен с има повече от 10,2 милиона фенове на нейната страница в TikTok.
Професия Певец, танцьор, създател на съдържание, TikTok звезда и влиятелен човек в социалните медии.
Възраст (към 2021 г.) 17 годишен.
рожден ден 31 март 2004 г.
Родно място Канада.
Етническа принадлежност Бяло.
Зодия Овен.
Сегашен адрес Ванкувър, Британска Колумбия, Канада.
Пол Женски пол.
Сексуалност Направо.
Националност канадски.
Квалификация Завършване на гимназия.
Нетна стойност (2021) 0k-0k USD към 2021 г.
Религия християнството.
Семейно положение Неомъжена.
гадже Не се знае.
родители баща – Г-н Уеб.
Майка – Г-жо Уеб.
Братя и сестри Братя – Кейлъб Уеб и Хейдън Уеб

Xobrooklynne Възраст и ранен живот

Xobrooklynne е роден на 31 март 2004 г. в Канада. Тя е родена под зодия Овен, един от най-силните огнени знаци. Бруклин Уеб е нейното пълно рождено име. Родният й град е Ванкувър, Британска Колумбия, Канада, където е израснала най-много. Сега тя завършва гимназиалното си образование, като същевременно предоставя материали за множество акаунти в социалните медии. Тя е родена в Канада и се е придържала към християнската вяра.

Височина и тегло на Xobrooklynne

Що се отнася до нейните физически данни, Бруклин е висока 5 фута 4 инча (163 см). Физическото й тегло е около 64 кг. Телосложението й е круша, а размерите на фигурата й са 36-28-38. Тя активно подкрепя позитивизма на тялото в своите социални медийни платформи, което преди това каза в Instagram.  Xobrooklynne

Xobrooklynne

Xobrooklynne Net Worth

Колко е нетната стойност на Xobrooklynne? Тя забавлява публиката си, като предлага уроци по козметика, шоута на таланти и други забавни неща. Основните й източници на пари включват Adsense, спонсорирано съдържание, споразумения за марки, спонсорства и т.н. Нетната стойност на Бруклин Уеб се оценява на между 250 000 и 500 000 щатски долара към октомври 2022 г.

кариера

По време на епидемията от 2020 г. тя започна да споделя видеоклипове в акаунта си в TikTok. По времето, когато пиша това, тя е натрупала над 10,2 милиона последователи в своя акаунт в xobrooklynne TikTok. Първоначално тя стана вирусна в TikTok, след като публикува видеоклип, който получи над 1 милион гледания за броени часове. Това беше видео от гледна точка, в което Уеб прилага собствената си козметика. Мениджърският бизнес Next Step Talent представлява Brooklynne Webb. Тя създаде своя канал в YouTube, XoBrooklynneVEVO, на 9 декември 2021 г. и има 5,75+ K абонати на 14 декември 2021 г. Първата й песен, My Crown, беше включена в дебютния й видеоклип, който беше видян от над 1,8 милиона души.

Xobrooklynne Гадже и срещи

С кого се среща Xobrooklynne? Сега тя не е омъжена и няма съпруг. Тя обаче никога не е обсъждала истински предишните си връзки или партньор в интернет. Уеб е изключително всеотдайна и предпочита да преследва амбициите си пред мъжете. В резултат на това предполагам, че най-вероятно е необвързана.

Популярни Публикации