Коя е Миа Ким? Възраст, родители, нетно състояние, съпруг

Mia Kim (известна още като Mia Haeyoung Rhee) е графичен дизайнер по професия, но тя стана известна като съпругата на Даниел Дае Ким, актьор, най-известен с ролята си на Джин-Су Куон в „Изгубени“. Съпругът на Миа е роден в Южна Корея и се премества в Съединените щати, когато е на годинка, прекарвайки остатъка от детството си в Ню Йорк. Миа също има азиатски предци.

Освен това, двойката е в прекрасни брачни отношения от близо три десетилетия. Миа и съпругът й имат две големи деца.

Бързи факти

Пълно истинско име Миа Хейонг Рий.
Сценично име моя.
Професия Генерален мениджър на Salvatore Ferragamo.
Рожден ден (DOB) 1965 г.
Възраст (от 2019 г.) 54 години.
Зодия Не се знае.
Място на раждане Кънектикът, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Американски.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Етническа принадлежност Корейско-американски.
Пол Женски пол.
Сексуалност Направо.
Гей или лесбийка не
родители Баща: д-р Chong Heon Rhee.
Майка: Youngsil Rhee.
Братя и сестри Не се знае.
Семейно положение Женен.
гадже Името не е налично.
Съпруг Даниел Дае Ким.
деца Синове: Джаксън Ким и Зандер Ким.
Най-висока квалификация Завършвам.
Училище Местна гимназия в Кънектикът.
колеж Смит колеж.
Височина Футове и инчове: 5′ 7″.
Сантиметри: 170см.
Метри: 1.70м.
Тегло Килограми: 60 кг.
Паунда: 132 паунда.
Цвят на косата кафяво.
Цвят на очите кафяво.
Измервания на тялото (гърди-талия-ханш) 34-26-36.
Размер на сутиена 32B.
Размер на обувките (САЩ) 8.
Нетна стойност (прибл.) 0 000 щатски долара (към 2020 г.).

Биография на Миа Ким

Mia Haeyoung Rhee е на 55 години. Тя е родена на 15 март 1993 г. Етническата принадлежност на Миа е азиатско-американска и тя е от американска националност.  Моята Ким

Миа Ким със съпруга си (Източник: Pinterest)

Миа Ким Образование

Рий получава бакалавърската си степен от Смит Колидж, колеж по изкуства в Нортхемптън, Масачузетс. Съпругът й, от друга страна, посещава Хавърфорд Колидж и завършва с двойна бакалавърска степен по театър и политически науки.

Родители на Миа Ким

Ким е дъщеря на д-р Chong Heon Rhee, който е роден в Истън, Кънектикът. Баща й работеше като пулмолог в болница Бриджпорт в Бриджпорт, Кънектикът. Майка й, Йънгсил Рий, почина няколко години преди брака й с Даниел през 1993 г.

Професионален живот на Миа Ким

Ким е графичен дизайнер, която е прекарала по-голямата част от кариерата си в Ню Йорк. Преди това е работила за Springer-Verlag New York Inc., издател на медицински и научни книги.

Освен това съпругът на Миа е успешен актьор. Даниел започва своята актьорска кариера в различни телевизионни предавания, играейки различни роли. Ранните му телевизионни изяви включват Unsolved Mysteries, Law & Order, All-American Girl и други. Актьорът стана известен след ролята на Jin-Soo Kwon, нисък корейски рибар, превърнал се в убиец в сериала на ABC Изгубени. От 2004 до 2010 г. той участва в шоуто с Навийн Андрюс, Емили де Равин и Матю Фокс.

Ким също се появява в редица телевизионни предавания, одобрени от критиката, включително Once Upon a Time, Hawaii Five-0, The Legend of Korra и други. В шоуто на NBC New Amsterdam той в момента играе д-р Касиан Шин.

По същия начин Миа се появява в редица филми, включително Cradle 2 the Grave, For Love of the Game, Spider-Man 2 и други. Освен това през 2019 г. актьорът се появи в Hellboy и Always Be My Maybe.

Бракът на Миа Ким и Даниел Дае Ким

На 12 юни 1993 г. издръжливата двойка се жени. Според The ​​New York Times сватбата им се е състояла в Първата презвитерианска църква във Феърфийлд, Кънектикът, и е била отслужена от Луис Лунардини, епископален свещеник. Ки Чун Лий, епископален министър, също присъства на събитието.

Миа и Даниел са в същото семейно блаженство повече от 28 години и връзката им все още е силна. През 1996 г. съпругата на Даниел Дае Ким Миа роди първото им дете, син на име Зандер Ким. Джаксън Ким, второто дете на двойката, е роден на 15 януари 2002 г.

Зандер, по-голямото им дете, посещаваше училище Пунахоу. След това се записва в университета Браун, за да получи степен по английска нехудожествена литература. Джаксън, второто им дете, е завършил Нюйоркския университет. Джаксън е роден и израснал в Хонолулу, Хавай, и е посещавал училище Punahou.

Нетната стойност на Миа Ким

Нетното състояние на Миа се оценява на 300 000 долара към октомври 2022 г. . Съпругът на Рий Даниел Дае Ким, от друга страна, има нетна стойност от 10 милиона долара. Миа живее в Ню Йорк със съпруга и децата си. Четиричленното семейство също прекарва времето си в Лос Анджелис.

Популярни Публикации