Талиб Куели заведе дело срещу бившата си съпруга за емоционален стрес

Talib Kweli съди Jezebel през 2020 г. за душевната болка, която е имал в резултат на едно от техните парчета, обясняващо спирането му в Twitter. Според жалбата му, историята на Езабел го е използвала, за да демонстрира как черните мъже се отнасят към черните жени. Той трябваше да се справя с различни проблеми, включително депресия, безсъние, тревожност и други. Квели каза, че са го представили като чудовище, което презира чернокожите жени. Освен това Квели каза, че около 500 000 от неговите последователи, както и бившата му съпруга и работници, са чернокожи. Междувременно говорителка на G/O Media каза,

Историята на Jezebel точно докладва за спора, който доведе до окончателното спиране на акаунта на Talib Kweli в Twitter. Този съдебен спор, заведен две години след публикуването на статията, е неоснователен и корпорацията ще търси разноските на нашите адвокати в съответствие с правата, предоставени на пресата да публикува истории от обществено значение като тази.

Всичко, което трябва да се знае за бившата съпруга на Талиб Куели

DJ Eque е добре познат DJ и миксер. Страницата й във Facebook я нарича жена супергерой. Нейният уебсайт твърди, че тя е един от най-добрите диджеи и продуценти в Лос Анджелис. Тя също е активна в Instagram, където има около 10 000 последователи. Снимките й изобразяват предимно известни личности като Мик Джагър, Стивън Тайлър, Дейв Шапел, Снууп Дог и Ръсел Питърс. Няколко от тях също са работили с нея.

 Талиб Наистина

Тя се омъжи за Талиб Куели през май 2009 г., а на сватбата присъстваха различни знаменитости. Те обаче имаха гадно разногласие на парти през 2010 г., когато Куели разговаряше с други дами, което доведе до физическо сбиване и необходимостта от охрана, за да ги отстрани. DJ Eque и Talib Kweli бяха женени от единадесет години и датата и часът на развода им не са ясни.

Историята на Талиб Куели за Езавел

Kweli обяви напускането си от Twitter през юли 2020 г. Въпреки това, според Джезабел, той е бил премахнат от Twitter за нарушаване на правилата им след няколко публикации, които е поставил, за да омаловажава студентка и активистка на име Мая Муди. Феновете на Kweli също бяха обвинени в заплахи към Муди и изтичане на лична информация за нея и нейното семейство. Причината за несъгласието на Kweli с Moody беше, че тя спомена колористика по време на дискусия за съпрузите на няколко художници, включително Kweli.

Kweli е базиран в Ню Йорк рапър, който стана известен, след като работи с Mos Def през 1997 г. Той продължи да си сътрудничи с музиканти като Kanye West, Just Blaze и Pharrell Williams, а последният му албум, Gotham, излезе през 2020 г. Той също така основава музикалния лейбъл Javotti Media.

Популярни Публикации