Гледната точка на Кайл Шанахан за това да имаш дете със съпругата си Манди

Кайл Шанахан , старши треньорът на San Francisco 49ers, е женен за Аманда Манди О’Донъл от повече от 15 години. През този период те имат три деца. Първият от тези три беше най-значимата промяна за него. Освен това събитието го оформи най-много.

 Кайл Шанахан

Кайл Шанахан със семейството си

Съпругата на Кайл Шанахан забеляза неговата зрялост след раждането на първото им дете през 2007 г.

Освен това Кайл Шанахан беше на 27 години и беше в затруднение, когато съпругата му Манди забременя с първото им дете. Той работеше по 12 часа на ден с Хюстън Тексас, участвайки в две тренировки на ден. Манди дори не беше сигурна, че той ще присъства на доставката. Той обаче беше. На 7 август 2007 г. той присъства, за да стане свидетел на раждането на дъщеря си Стела Тейлър Шанахан. Той дори уговори получателя чрез доставката. Той запази самообладание до нейното раждане. Нещо повече, той започна да плаче, но веднага щом тя се роди. Шанахан, според съпругата му, също е узрял след нейното раждане. Той е значително по-отговорен, каза тогава Манди. Стела стана негов непосредствен приоритет. Той обаче не усети веднага зрелостта. Месец след раждането на дъщеря му, пошегува се той, още се чувствам като дете. Чувстваше се абсолютно същият, както винаги.Докато Шанахан работеше с екипа си, Манди отговаряше за Стела и нейното семейство. Той похвали съпругата си за силата и способността й да се грижи за бебето, докато го нямаше. Освен това той беше толкова отдаден на дъщеря си, че от време на време пренебрегваше Манди. Той беше изключително предпазлив около нея и я смяташе за съвършенство.

Брачният живот на Кайл и Манди Шанахан

Шанахан и Манди се запознаха, докато и двамата бяха ученици в гимназията Cherry Creek в Денвър. Беше една година по-голям от него. Те започнаха да се срещат веднага след завършването й на гимназия. Любовната им история обаче не минава без хълцания. Те се разделиха малко след това поради различния си образователен път, но останаха близки приятели. Беше необходима трагедия, за да ги събере отново. Шанахан се грижеше за майката на Манди, Нанси, когато тя беше диагностицирана с рак през 2001 г.

 Кайл Шанахан

Кайл Шанахан със съпругата си

Наистина, това беше моментът, в който тя осъзна, че той е този. Тя призна пред SFGate, че не може да си представи да бъде с някой друг, след като е преминала през това с него. Шанахан никога не е мислил да се ожени млад. Манди го принуди да промени плановете си в това отношение. На 5 юли 2005 г. двойката се ожени. Стела и Стела станаха сестри през 2009 г., малко след като Шанахан и Манди посрещнаха второто си дете, Картър. Като се има предвид, че името му е Дуейн Майкъл Картър младши, треньорът, който е добре известен с любовта си към хип-хопа, може да го е кръстил на Лил Уейн.

Лекси, третото им и най-малко дете, е родено през 2013 г. Работата на Шанахан налага семейството му да се мести често. Семейството се премести в Калифорния, където в момента той е нает от San Francisco 49ers.

Популярни Публикации