Кои са Крис Хан и Джейсън Коен от датирани и свързани?

Dated and Related е най-новата поредица за запознанства на Netflix, в която братята и сестрите тръгват на мисия да намерят любовта. Концертът, който ще бъде публикуван след няколко дни, ще съдържа 16 песни в великолепен дом в южната част на Франция. Крис Хан и Джейсън Коен са една такава комбинация от братя и сестри. Dated and Related беше наречена най-лошата смущаваща програма от Netflix, когато беше планирана за пускане. Програмата ще включва двойки братя и сестри, които се срещат с други двойки братя и сестри. Трудното е, че те ще трябва да се опитат да намерят любовта пред своите братя и сестри. Драмата и конфликтът са неизбежни при такива обстоятелства.

Крис и Джейсън са братовчеди, които са на 27 и са от Ню Джърси. Крис работи като сервитьор и учител, а Джейсън работи като спасител и инструктор. Докато сериалът на Netflix Dating and Related е планиран да стартира скоро, ето всичко, което трябва да знаете за комбинацията от братя и сестри.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейсън Коен (@jasoncohenofficial)Факт за дуото братовчед от Dated & Related

Крис Хан живее за приключения.

Крис се наслаждава на чувството на вълнение. Когато кандидатът за срещи и роднини има свободно време, той обича да изпълнява хобита като скейтборд, скачане от скали и сърф. В своите социални медийни платформи той често туитва за своите пътувания.

Джейсън Коен има брат близнак и научна степен.

Джъстин е брат близнак на Джейсън. В гимназията той беше борец. Джейсън пожела да продължи обучението си по наука след дипломирането си и пътува до Филаделфия, където посещава Ursinus College и получава диплома по наука.

 Крис Хан и Джейсън Коен

Крис се занимаваше с недвижими имоти.

Крис, според Celebs Week, винаги е имал огромни цели. Той работеше много, защото не искаше да се примири с по-малко. Състезателят на Dating and Related се занимаваше с недвижими имоти, но това не беше за него. В крайна сметка той избра да отиде в Лос Анджелис. В момента търси работа като модел и преподава различни водни спортове. Според Celebs Week в момента Крис работи върху първия си пълнометражен филм след участието си в програмата Netflix. Неговите специфики все още не са разкрити.

Джейсън има около 4600 последователи в Instagram.

Състезателят на Dated and Related има 4661 последователи в Instagram и е направил 80 публикации досега. Можете да го последвате в Twitter на @jasoncohenofficial. Джейсън също има своя собствена фитнес страница, @jasoncohenfitness, с приблизително 1100 последователи. Джейсън публикува много за времето си навън с приятели и снимки, на които тренира, когато не качва голи снимки на себе си. Той е пътувал много. Зрителите могат да научат повече за пътуванията му до Германия, Мексико, Аруба и Амстердам в неговите акценти.

 Крис Хан и Джейсън Коен

Крис има около 2700 последователи в Instagram.

Крис има приблизително 2751 последователи в профила си във Facebook въпреки само 31 публикации. Последните му публикации са в предстоящата серия Dated and Related. Той също така качва снимки, на които сърфира, тренира или просто се мотае наоколо. Крис също е пътувал много. Посетил е Никарагуа, Германия, Полша, Унгария, Франция, Холандия, Върмонт и други места. Подробности за неговите пътувания можете да намерите в неговите акценти. Джейсън и Крис имат канал в YouTube с 19 последователи. Това е под потребителските имена Джейсън Коен и Крис Хан.

Популярни Публикации