Лили Грийнфийлд: Дъщеря на Макс Грийнфийлд и Тес Санчес

Лили Грийнфийлд е добре известно дете на знаменитост, което е дъщеря на Макс Грийнфийлд и Тес Санчес. Баща й е изпълнител, а майка й е кастинг директор.

Бързи факти

Пълно име Лили Грийнфийлд
Първо име Лили
Фамилия Зелено поле
Дата на раждане 27,2010
Професия Детето на знаменитостта
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Макс Грийнфийлд
Баща професия актьор
Име на майката Тес Санчес
Професия майка кастинг директор
Полова идентичност Мъжки
Хороскоп Водолей

Родители и братя и сестри

Родителите й се ожениха на 8 август 2008 г. Двамата излизаха пет години, преди да разменят сватбени обети. Родителите й са били фантастична двойка през годините. Тес е отлична съпруга, откакто отговаря за управлението на дома. В интервю за Elle съпругът й каза, че тя е най-добрият режисьор, с когото е работил. Тя има само един брат, Ози Джеймс Грийнфийлд. Брат й е роден на 24 август 2015 г. Тя има тясна връзка с брат си. На 23 декември 2018 г. майка й публикува снимка на братя и сестри Грийнфийлд, които се държат за ръце и се усмихват един на друг.

  Лили Грийнфийлд

Лили Грийнфийлд (Източник: Google)Баща й е започнал да я обучава у дома.

Заради епидемията от COVID-19 всички училища са затворени и всички са помолени да останат вкъщи. В резултат на това баща й поема длъжността инструктор. Екипът баща-дъщеря радва света със своите видеоклипове за домашно обучение. Видеоклиповете на Макс в Instagram ясно показват колко лошо е изпечен от детето си. Макс се опитва, но не успява да прочете Къщата от брезова кора. След това дъщеря му пише текстово съобщение на учителя си, обяснявайки, че баща й е имал затруднения с четенето на дома от брезова кора и че тя има затруднения с разбирането му.

Макс вече е качвала записи, в които тя твърди, че баща й има кучешки глас и е опекъл собствения си опит в училище. Беше много puff puff puff и glug glug glug. Ето видео, в което тя започва да пее и впоследствие към нея се присъединява баща й. След това тя прекъсва баща си, казвайки, че има кучешки глас.

Макс, бащата на Лили, е голям фен на честните заглавия.

Баща й, Макс Грийнфийлд, беше наблюдаван в интервю с известния телевизионен оператор Джеймс Кордън в неговото Late Late Show. Е, началото на шоуто беше изключително интригуващо. За разлика от всяко предишно отваряне, Джеймс, интервюиращият, започна да чете новините. Изведнъж се чу силен смях. Не беше никой друг, а Макс. Джеймс попита каква е целта на Макс да бъде там. В отговор той каза, че гледа програмата. Той обясни, че не излиза често, за да стане свидетел на комедия на живо.

Той твърди, че това е шанс, който се дава веднъж в живота. Освен това Макс каза, че честните заглавия са безспорно фантастични. Освен това Макс инструктира Джеймс да продължи презентацията. И той просто стои там и го слуша, целият развълнуван и развълнуван.

Сладоледената екскурзия на Лили с баща й

Нека да разгледаме качественото време, прекарано от баща и дъщеря извън работните дейности. Те бяха видени да посещават кафенето на East 60th Street, което е известно с превъзходните си сладоледени деликатеси, включително замразен горещ шоколад. Макс, бащата на Лили, изрично я критикува, че се е появила на това място, докато температурата е била малко над нулата.

  Лили Грийнфийлд

Лили Грийнфийлд (Източник: Google)

Лили и Макс отлетяха за Ню Йорк, за да отпразнуват рождения й ден, но майка й и брат й останаха в Лос Анджелис. Обиколката им обаче включва и посещение на Музея на илюзиите. Въпреки това двойките се насочиха право към ъгловата маса близо до старинните светлини на Тифани. Макс поръча бургер за себе си и пържени картофи за детето си, както и замразен горещ шоколад. Тогава Лили помоли Макс за неговия iPhone. Тя гордо засне и снимки на себе си, отивайки към снимачната площадка на квартала.

Нетна стойност

Тес, кастинг директор по професия, не е разкрила нетната си стойност. Смятаме обаче, че трябва да е добре осигурена. Според payscale.com средната заплата за кастинг директор е 406 на година или ,50 на час. Макс има приблизителна нетна стойност от милиона към октомври 2022 г., които е натрупал от актьорската си кариера. Той е най-известен с ролята си на Шмид в ситкома на Fox New Girl.

Той беше номиниран за наградите 'Златен глобус', 'Еми' и 'Изборът на критиците' за ролята си на Шмид в сериала. Шоуто се излъчва от 2011 г. Зоуи Дешанел, неговата колежка в шоуто, печели 5 000 за всеки епизод. Той участва в редица филми и телевизионни предавания до този момент. Той се появява в предавания като Melrose Place, 10 Things I Hate About You, Kath & Kim, Do Not Disturb и Knight Rider.

Любопитни факти

  • Лили е родена през 2010 г., което я прави на 11 години през 2021 г.
  • Всяка година на 27 януари тя празнува рожден ден, пише в профила ѝ.

Популярни Публикации