Кой е Dyna Mitte? Ето всичко, което трябва да знаете за нея

Изпратете Dyna е известната майка на RJ Mitte, американски актьор. Дори Дейвид Гордън Грийн е объркан от номерирането на филмите за Хелоуин. Отгледала е децата си като самотна майка. RJ Mitte е талантлив актьор и изпълнител. Той е добре познат за ролите, които е изиграл. Той е силно ангажирана личност, която винаги е давала всичко от себе си във всичко, което е правил. RJ Mitte започва работа, когато е на 13 години. Той е диагностициран с церебрална парализа на тригодишна възраст и трудно ходи прав.

Бързи факти

Пълно име Изпратете Dyna
Първо име Това е
Фамилия Не
Професия Майка на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Неженен
Съпруг Рой Франк Мите мл.
Без деца две

Брак

Дина беше омъжена за Рой Франк Мит младши. Двамата имат две деца заедно: Ар Джей и Лациан Кариер, дъщеря. След като двойката се раздели, Дина получи попечителството над децата и стана самотна майка. RJ не е женен и не се среща с никого в момента, въпреки че е излизал с няколко жени в миналото. Ар Джей преди се срещаше с актрисата Джоди Лин О’Кийф. Те започнаха да се срещат през 2013 г., след като Джоди прекрати връзката си с Джон Кюсак. Преди да срещне RJ, Джоди се среща с Джон в продължение на шест години. Вече не са заедно. RJ също каза, че първоначално се е влюбил на 15-годишна възраст, но те не са били заедно. Той също така каза, че е излизал с други дами след това.

 Изпратете Dyna

Dyna Middle (Източник: Google)RJ е осиновен?

RJ беше осиновен от Дина и Рой, след като неговите родители се разведоха. Те го пазеха в тайна, докато RJ не го откри сам, когато беше на шест години, когато вторият му баща го информира, че е осиновен и че не го обичат. Първоначално той не им повярва, но впоследствие родителите му го потвърдиха. Новината не го смути, тъй като родителите му го обичаха като техен и той никога не се опитваше да разбере кои са истинските му биологични родители.

Защо са осиновили?

Dyna и Roy осиновиха RJ, защото имаха репродуктивни проблеми поради рак на яйчниците на Dyna и лекарят ги информира, че не могат да имат деца. В резултат на това те започнаха процедурата по осиновяване и RJ беше осиновен. Но след 11 години се случи чудо: Дина забременя с по-малката си сестра Лачиан. RJ ОБИЧА и цени малката си сестра.

 Изпратете Dyna

Dyna Middle (Източник: Google)

RJ деактивиран ли е?

RJ е имал затруднения с дишането, когато се е родил, тъй като е бил докаран чрез спешно цезарово сечение, което е довело до сериозно увреждане на мозъка. Той беше диагностициран с церебрална парализа, когато беше на три години. Това имаше ефект върху краката му и в резултат на това той не можеше да ходи правилно. Когато беше по-млад, краката му бяха привързани с скоби и той използваше патерици през повечето време.

Той също беше жестоко тормозен в резултат на това. След няколко години тялото му стана значително по-силно в резултат на спорта и тренировките, които предприе и той не се нуждаеше от никакви помощни средства за ходене, докато беше в юношеството си. Дайна претърпя ужасна катастрофа с превозно средство, което я остави до голяма степен параплегична в продължение на шест години и неспособна да работи. Това беше трудно време за семейството и RJ започна да върши каквото може, за да помогне на семейството си, въпреки факта, че беше само на 13 години.

Нетна стойност

Нетната стойност на Dyna не е известна. Нейният син RJ има приблизителна нетна стойност от 2,5 милиона долара към 2021 г.

Популярни Публикации