Ankita Agarwal- Wiki, възраст, височина, етническа принадлежност, гадже, нетна стойност, кариера

Анкита Агарвал е известен индийски стажант-офицер, предприемач, ръководител на IAS, анализатор и медийна личност от Мадхепура, Бихар. Тази надарена дама е добре известна в цялата страна с това, че е лидер на IAS UPSC. Не само това, но тя получи класация AIR 2 на изпита IAS UPSC.

Тя също е работила като анализатор в Dalberg в Ню Делхи, според нейния профил в LinkedIn. Тя беше там повече от година. След това тя напусна организацията и започна да учи за изпита UPSC CSE. В тази статия ще ви разкажем за IAS topper Ankita Agarwal.

Бързи факти

Пълно истинско име Анкита Агарвал.
Известен като IAS UPSC Toppers.
Възраст (към 2022 г.) 25 годишен.
Професия IAS Topper, анализатор, стажант и предприемач.
Дата на раждане 1997 г.
Място на раждане Мадхепура, Бихар, Индия.
Роден град Колката, Западен Бенгал, Индия.
Сегашен адрес Ню, Делхи, Индия.
образование Завършвам.
Алма матер Колеж „Свети Стефан“, университет в Делхи.
Нетна стойност INR 15-20 Lakhs (приблизително).
Националност индийски.
каста Покрива.
Религия индуизъм.
Зодия Ще се актуализира.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″
В метри: 1,65 m
В сантиметри: 165 см
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг
В паундове: 121 lbs
Цвят на очите черен.
Цвят на косата черен.

Анкита Агарвал Биография

Анкита е родена от родителите си в Мадхепура, Бихар, Индия, през 1997 г., според съобщения в медиите. Нека ви кажа, тя е родена в семейство от средната класа. Не успяхме да открием истинския рожден ден на Анкита. Анкита Агарвал е на 25 години, според източници (към 2022 г.).Тя е отдаден служител. Анкита е родена в Мадхепура, Бихар, но е израснала в Колката, Западен Бенгал, Индия, според докладите.

  Анкита Агарвал

Анкита Агарвал (Източник: Pinterest)

Образование на Анкита Агарвал

Анкита Агарвал завършва основното си образование в местно частно училище. По-късно тя се премести в Ню Делхи за по-нататъшно обучение.

Тя се записва в колежа „Свети Стефан“ към университета в Делхи и завършва със степен по икономика. По-късно започва работа в корпоративния сектор. През 2018 г. тя започна да се подготвя за изпита UPSC.

Семейство Анкита Агарвал

Анкита идва от семейство от средната класа, според източници. Тя се придържа към хиндуистката религия. Бания е нейната каста. Все още обаче не са известни точните имена на членовете на нейното семейство. Бащата на Анкита е бизнесмен, според съобщения в медиите. Майка й е майка, която си стои вкъщи. Агарвал израства в Колката, заедно със своите братя и сестри и братовчеди.

Ankita Agarwal Гадже, Запознанства

Анкита е умна и трудолюбива жена. Тя е загрижена преди всичко за кариерата си. Въпреки това няма конкретна информация за любовния живот или състоянието на връзката на Анкита.

Анкита, според нашето проучване, е необвързана и няма гадже (към май 2022 г.). Освен това тя прекарва по-голямата част от времето си в учене. В свободното си време тя обича да пише стихове и да разговаря с членовете на семейството си.

кариера

Анкита е работила в корпоративния сектор преди да започне подготовката си за изпита UPSC CSE. Според доклада тя е работила като летен стажант за компания, наречена CRY. Стажува там два месеца. По-късно тя работи като стажант за фондацията за образование Pratham. Тя беше там три месеца, от май до юли 2016 г.

Тя започна нова работа като анализатор в Dalberg в Ню Делхи през юни 2017 г. Анкита реши да започне подготовка за изпита UPSC CSE, след като работи за Dalberg в продължение на една година. Тя издържа изпита IAS UPSC от третия си опит благодарение на упоритата си работа и отдаденост. В момента тя е служител на IAS.

Нетната стойност на Анкита Агарвал

Анкита е спечелила добра заплата от работата си на анализатор, според докладите. В момента тя живее в Ню Делхи и се концентрира върху работата си в правителството. Тя ще получава добра заплата и други придобивки като IAS. Нетната стойност на Анкита Агарвал се оценява на между 65-80 лакх (приблизително) INR.

Любопитни факти

  • Анкита води доста нормален живот.
  • Анкита в момента работи за правителството на Индия като стажант-офицер, IRS (C&CE) от септември 2020 г., според нейния профил в LinkedIn.
  • В интервю Агарвал също сподели своите съвети за подготовка с други ученици.
  • Нейният номер на UPSC е 0611497.

Популярни Публикации