Виктория Спейдър- Wiki, биография, възраст, височина, съпруг, кариера, нетна стойност

Виктория Спейдър е сценограф, известен най-вече с работата си във филмите „Секс, лъжи и видеозаписи“ и „Завръщането на Джак“. Тя е добре известна и с това, че е бивша съпруга на актьора Джеймс Спейдър. Разгледайте повече за Wiki на Виктория Спейдър, биография, възраст, тегло, височина, съпруг, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Истинско име Виктория Спейдър
Псевдоним Виктория Спейдър
Възраст 62 години
рожден ден 1 юни 1959 г
Известен с Бивша съпруга на знаменитост
Родно място Рочестър, щат Ню Йорк
Националност американски
Сексуалност Направо
Религия християнството
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Овен
Височина/ Висок 5 фута 5 инча
Тегло 55 кг
Измервания на тялото

(Гърди-талия-ханш)

36-27-38 инча
Нетна стойност 2 милиона долара
Размер на чашката на сутиена 34 Б
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на роклята 3 (САЩ)
Номер на обувка 6 (САЩ)
Марки N/A
Хоби N/A

Виктория Спейдър Биография, възраст, семейство и националност

Коя е Виктория Спейдър? Виктория Спейдър е родена на 1 юни 1959 г. Тя е 62 години. Виктория Кийл е родена в Рочестър, Ню Йорк, дъщеря на Лий и Джулиан Кийл. Майка й е актриса, участвала във филма Jersey Guy, докато баща й е звуков миксер, който е работил в телевизионното шоу G Word. За съжаление не се знае нищо за нейното детство, училище или семейна среда.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Виктория Спейдър? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Освен това, тя има прекрасни топли кафяви очи и руси кичури. Какви са телесните мерки на Виктория Спейдър? Тя често зарадва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглежда щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки.

  Виктория Спейдър

Виктория Спейдър със съпруга си Източник: Google

Виктория Спейдър Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Виктория Спейдър? Твърди се, че нетното състояние на Спейдър е повече от 2 милиона долара към 2022 г , според достоверни източници, произтичащи от годините й работа като сценограф във филмовия бизнес.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Тя е добре известна като сценограф, работила е върху декорите на филмите „Секс, лъжи и видеозаписи“ и „Завръщането на Джак“, което несъмнено е допринесло за нейната нетна стойност.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Виктория Спейдър? В момента Спейдър не е омъжена, но някога е била омъжена за актьора Джеймс Спейдър. Още през 80-те години на миналия век двамата се срещнаха в класна стая по йога, където Джеймс беше инструктор. Те избраха да се оженят през 1987 г. и впоследствие бяха благословени с две деца, Себастиан и Илайджа. Техният син, роден през 1989 г., сега е режисьор и продуцент, който е работил по филми, включително Machete, First Kiss и Slice. Илайджа е роден през 1992 г. и в момента е актьор и писател, който е работил по късометражния филм Roll for Initiative, както и по телевизионния сериал Nailed It.

Факти

  • Виктория Спейдър е сценограф, най-известен с работата си във филмите „Секс, лъжи и видеозаписи“ и „Завръщането на Джак“.
  • Тя е добре известна и с това, че е бивша съпруга на актьора Джеймс Спейдър.

Популярни Публикации