Asmongold- Нетна стойност, Биография, Възраст, Приятелка, Височина, Етническа принадлежност, Twitch

Асмонголд е добре позната интернет знаменитост, която спечели слава чрез приложението за стрийминг на живо „Twitch.tv“. Asmongold е стриймър, играч и YouTuber на Twitch. Научете повече за нетната стойност на Asmongold, биография, възраст, приятелка, височина, националност, етническа принадлежност, Twitch, кариера

Бързи факти

Пълно име: Асмънголд (Зак)
Дата на раждане: 20 април 1990 г
Възраст: 30 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Twitch Streamer
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Тегло: 57 кг
Семейно положение: единичен
Разделям Розови искри (Lzzy)
Нетна стойност 1-2 милиона долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата светлокафяво
Родно място Остин, Тексас
Националност Северна Америка
образование Бизнес училище
Twitter Асмонголд (Зак) Twitter
Youtube Асмонголд (Зак) Youtube
Instagram Асмонголд (Зак) Instagram

Епоха и ранен живот на Asmongold

Асмонголд е роден на 20 април 1990 г. в Съединените американски щати. Той е на 30 години към 2021 г. Зак е от северноамерикански произход. Неговата зодия е Телец. Няма подробности за родителите му и той не е споменал нищо за тях. Независимо от онлайн кариерата си, той цени личното си пространство, както и личното пространство на всички около него. Семейната история на Зак остава неизвестна за феновете му и той не е казал нищо за това.

Височина и тегло на Асмонголд

Колко висок е Асмонголд? Той е висок около 5 фута 8 инча и тежи около 57 килограма. Косата му е средно кестенява. Той също има тъмнокафява кожа. Допълнителните размери на тялото на Asmongold в момента не са достъпни в интернет.  Асмонголд

Asmongold позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Asmongold 2022 г

Колко струва нетната стойност на Asmongold? Асмонголд печели приблизително 000 от официалния си канал в YouTube. По същия начин, той прави повече пари от реклами, вноски на Twitches за ободряване и т.н. Брутната нетна стойност на Asmongold се оценява на между - милиона към 2022 г.

Професионален живот и кариера

Asmongold е YouTuber и талантлив играч. През 1997 г. той започва да играе серията видеоигри Warcraft. През 2006 г. техен съученик му предложи копие на World of Warcraft (WoW). Той обаче не започна да играе истинската игра до следващата година. Когато за първи път играе играта, той е на 16 години. Оттогава той изгради добра кариера във видеоигрите.

Той вече имаше любопитство към видеозаписа и правенето на филми. Той се зае с монтажа на видео, когато получи видеокамера за 11-ия си рожден ден, когато беше само на 11 години. Въпреки че през целия си живот имаше интерес към игрите, той никога не беше обмислял стрийминг, когато играе. Въпреки това, след като майка му се разболя по време на годините му в колежа, той се загрижи за нея и трябваше да се върне у дома, за да се грижи за нея. Ето защо той започна да качва видеоклиповете си за игри в приложението „Twitch“. В средата на 2014 г. той публично започна да се занимава с приложението.

По същия начин Зак има своя собствена страница в YouTube, която се нарича @Asmongold TV. На страницата си в YouTube той вече има 486 хиляди абонати. По-голямата част от материалите, които споделя в канала си, са за игри. На 10 декември 2019 г. той публикува видеоклип в своя канал, наречен „Asmongold се завърна и обяснява защо си взе почивка.“ Неговите видеоклипове като „Asmongold открива GLITCH TO SECRET ZONE и го спира Blizzard GM-WoW Shadowlands“ са сред най-известните му качвания. Неговото видео има 2,2 милиона гледания. Той последователно развива кариера като професионален геймър с течение на времето, печелейки голяма база от фенове и присъствие в множество сайтове за социални мрежи като YouTube и приложението за стрийминг на живо Twitch.

Приятелка и срещи с Asmongold

Коя е приятелката на Асмонголд? Зак излизаше с Pink Sparkles, стример от Twitch, чието истинско име е Lzzy. Те започнаха да работят заедно през 2018 г. Те излизаха около година и половина, преди да се разделят. Никой от двамата обаче не е обсъждал конкретните обяснения за раздялата им.

Също така, знайте за Нетна стойност на Zac FamilyFunPack, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации