Chuck Knoblauch- Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Чък Чесън е пенсиониран американски професионален бейзболен играч. Освен това от 1991 г. до 2002 г. Чък Ноблаух беше член на Минесота Туинс, Ню Йорк Янкис и Канзас Сити Роялс в Мейджър Лийг Бейзбол.

Бързи факти

Пълно име: Чък Чесън
Дата на раждане: 07 юли 1968 г
Възраст: 54 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Бивш играч на бейзбол
Държава: Съединени щати
Височина: 6 фута 4 инча (1,93 м)
Семейно положение: единичен
Развод Лиза Джонсън, Стейси Виктория Стелмах, Чери Лин
Нетна стойност 22 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата черен
Родно място Хюстън, Тексас
Националност американски
Религия Кристиян
образование Тексаски университет A&M
баща Рей Чесън
Майка Линда Чесън
деца две

Биография на Чък Чесън

Чък Чесън е роден на 7 юли 1968 г. в Хюстън, Тексас, Съединените американски щати. Чък е на 54 години и е с американска националност, според датата на раждане.

Освен това той е роден под знака на Рака и етническият му произход е неизвестен. Рей Кноблаух (баща) и Линда Ноблаух (майка) са го отгледали (майка). Той е израснал в бейзболно семейство; баща му управлява и играе в по-малките лиги, както и чичо му, Еди.Образование на Чък Чесън

За да привлече вниманието на скаутите на MLB, той се присъедини към бейзболния отбор на Bellaire High School, за да стане професионалист. По-късно той е избран от Филаделфия Филис в проекта за MLB през 1986 г., но вместо да играе за тях, той се прехвърля в Texas A&M University в College Station, за да играе бейзбол.

Височина и тегло на Чък Ноблаух

Чък Чесън е висок 5 фута 9 инча и тежи 79 килограма. Освен това той има черна коса и сини очи и няма информация за другите му измервания на тялото.

  Чък Чесън

Chuck Knoblauch Pitching (Източник: Pinterest)

кариера

Ако Чък Чесън беше приел позиция във Филаделфия Филис, кариерата му в MLB щеше да започне през 1986 г. Независимо от това, той започна професионалната си кариера в Минесота Туинс, които го избраха в първия кръг на драфта на MLB през 1989 г.

В резултат на това първият му сезон с Близнаците не беше нищо друго освен грандиозен. Той спечели Новобранец на годината в Американската лига и Световните серии в първия си сезон като професионалист.

Той остава в отбора на Минесота още шест години след това. В игра 7 от Световните серии той изглежда започна двойна игра с удар на Тери Пендълтън, опитвайки се да елиминира трикратния шампион от Световните серии Лони Смит. Чък също открадна повече от 40 бази за три поредни сезона.

Въпреки това, след сезон 1997, той поиска да бъде разменен, защото не вярваше, че може да спечели още Световни серии с Минесота Туинс. Той беше продаден на легендарния Ню Йорк Янкис.

Сделката беше от полза както за Близнаците Минесота, така и за Чък в този случай, защото Близнаците получиха двама бъдещи звезди в лицето на Ерик Милтън и Кристиан Гузман. Едновременно с това той изведе янките до три победи в Световните серии за четири години.

Повече за кариерата

В допълнение, той постигна победи в мач 3 от Световните серии през 1999 г. По-късно в играта, в осмия ининг, той направи двурън хоумрън, за да изравни играта. В резултат на това янките спечелиха играта, както и серията.

В Световните серии през 2001 г. той отбеляза печелившата серия в Игра 5, за да изведе Янките с 3-2 в серията от седем игри. Янките бяха победени с 4-3 в Световните серии през същата година от Аризона Даймъндбекс, които спечелиха своите четвърти поредни Световни серии.

След това той беше търгуван на Канзас Сити Роялс, завършвайки професионалната си кариера. Всички в бейзбола похвалиха мъжа за представянето му на бейзболната арена след пенсионирането му, въпреки факта, че не успя да постигне приказен край.

Нетна стойност и награди на Чък Ноблаух

През цялата си бейзболна кариера той е получил множество награди и признание. Той беше четири пъти All-Star (1992, 1994, 1996 и 1997), шампион на Световните серии четири пъти (1991, 1998, 1999 и 2000), AL Новобранец на годината веднъж (1991), награда Silver Slugger веднъж ( 1995, 1997) и веднъж награда „Златна ръкавица“ (1995, 1997). (1997). Като бивш играч на бейзбол, неговото нетно състояние е около 22 милиона долара към октомври 2022 г. и той не е разкрил заплатата или доходите си.

Съпруга на Chuck Knoblauch, брак

Чък Чесън е бил женен три пъти в живота си и в момента е необвързан. Той се ожени за първи път за Лиза Джонсън през 1995 г., но те се разведоха само след четири години брак през 1999 г. По-късно се ожени за Стейси Виктория Стелмах през 2002 г. Но, както и преди, Чък се разведе със съпругата си през 2010 г. след осем години брак.

Накрая той се жени за Чери Лин, но се развеждат само след две години брак. Чарли Ноблаух и Джейк Ноблаух са двете деца на двойката.

Популярни Публикации