Dana Blumberg- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, етническа принадлежност, кариера

Дана Блумбърг е известен американски лекар, партньор на знаменитост, професионален офталмолог, медийна личност и предприемач от Ню Йорк. Тя е най-известна с брака си с Робърт Крафт. Според Уикипедия Робърт е бизнесмен милиардер от Съединените щати. Освен това той е C.E.O..O. и председател на Kraft Group.

Позволете ми да обясня, че Kraft Group е частна компания, която се занимава със спортно производство и недвижими имоти. Робърт има приблизителна нетна стойност на ,3 милиарда (към 2022 г.). Дана е професионален офталмолог, според приятелката му.

В момента тя работи в Медицински център Ървинг на Колумбийския университет като регистриран лекар. Блумбърг работи и като доцент по офталмология в New York-Presbyterian Hospital. Днес обсъждаме възраст, биография, wiki, семейство, родители, братя и сестри, съпруг, гадже, годеник, деца, кариера, нетна стойност, заплата, височина и факти.Бързи факти

Пълно истинско име Дана Блумбърг Мередит.
Известни имена Дана Блумбърг.
Дана М. Блумбърг, д-р.
Д-р Дана М. Блумбърг.
Рождена дата 1974 г.
Възраст (към 2022 г.) 48 години.
Място на раждане Ню Йорк, САЩ.
Сегашен адрес 635 W 165th St, Ню Йорк, NY 10032, Съединени щати.
Професия Лекар, офталмолог, звезден партньор, медийно лице и предприемач.
Нетна стойност USD 6-7 милиона (приблизително).
Националност Американски.
Религия еврейски.
Етническа принадлежност Бяло.
Слънчев знак Ще се актуализира.
Висша квалификация M.D. M.D. и MPH степен.
Училище/Колеж Браун университет.
Медицински факултет на университета Сейнт Луис.

Биография на Дана Блумбърг

Що се отнася до нейното детство, д-р Дана Блумберг е родена през 1974 г. в Ню Йорк, САЩ. Точната дата на раждане на Дана към момента не е известна. Дейна е с 33 години по-млада от годеника си, според източници. Според докладите Дана е на 48 години (към 2022 г.). Тя поддържа тялото си във форма и здраво като лекар.

Дана Блумбърг Образование

Що се отнася до нейните пълномощия, Blumberg hM.D.n MD aM.P.H MP.H., тя отиде в университета Браун за дипломирането си. След това тя се записва в Медицинския факултет на университета Сейнт Луис, за да завърши. Dher M.D.

Тя също е завършила стажове в Медицинския факултет на университета Сейнт Луис за няколко месеца. В момента тя е сертифициран офталмолог в Медицински център Ървинг на Колумбийския университет.

Дана Блумбърг Височина, Тегло

Дана Блумбърг има височина 5 фута 7 инча и тегло. Gf 58 K.G. Размерът на обувките му в САЩ е 6 (САЩ). Измерванията на тялото му са 35-25-36 инча. Има руса коса и сини очи.

  Дана Блумбърг

Дана Блумбърг (Източник: Instagram)

Родители на Дана Блумбърг

Открихме, че Дана е дъщеря на професионални лекари след провеждане на обширни изследвания. Баща й, Нейтън Блумбърг, също е лекар и специалист по урология. Баща й има над 63 години опит в тази област.

Нека ви кажа, че г-н Нейтън е възпитаник на университета Сейнт Луис и член на Repro-Med Systems, Inc. Що се отнася до майка й, името на майката на Дана е Марлийн Блумбърг. Г-жа Марлийн Блумбърг, според докладите, вече не е жива. Тя почина през октомври 2014 г.

Според нашето изследване майка й е възпитаничка на университета Корнел и цял живот член на ционистката организация на жените Хадаса. Дана не разкрива никаква информация за своите братя и сестри. Може би тя е единственото дете на родителите си. В момента тя живее в Ню Йорк с партньора си Робърт.

Дана Блумбърг Съпруг, брак

Що се отнася до любовния й живот, Дана е романтично обвързана с американския бизнесмен милиардер Робърт Крафт. Според докладите Робърт и Блумбърг са започнали да се срещат през 2019 г. Робърт и Дана са се сгодили през март 2022 г., според близкия приятел на Крафт и модния дизайнер Томи Хилфигер. И двамата са се появявали на различни обществени места.

Според Уикипедия, Робърт преди това се е оженил за филантропката Майра Натали Хиат (Майра Крафт). Робърт има четири деца, Джонатан Крафт, Дейвид Крафт, Даниел А. Крафт и Джошуа Крафт.

Крафт излизаше с американската актриса Рики Ноел Ландър след развода си с Мира. В момента има връзка с д-р Дейна. Блумбърг, от друга страна, мълчи за предишния си любовен живот и деца.

кариера

Дана Блумбърг е известен американски офталмолог, според докладите. Дана, дъщеря на лекари, решава да работи в областта на медицината в ранна възраст. Тя завършва стажа си в Медицинския факултет на университета Сейнт Луис, след като завърши M.D.

След това работи като резидентен лекар в Университетската болница Кливланд (Case Western Reserve). Дана също е работила като асистент по офталмология в CUMC. В момента тя е офталмолог в Медицински център Ървинг на Колумбийския университет.

Връзката й с Робърт Крафт също й привлече много внимание. Според докладите тя е специализирана в глаукома, хирургия на катаракта и диабетна очна болест/ретинопатия. Тя също управлява клиника на 635 W 165th St, New York, U.S.A. 10032, U.S.A.

Нетната стойност на Дана Блумбърг

Медийните съобщения показват, че Блумбърг получава добра заплата от работата си на офталмолог. Освен това тя прави пари от частната си клиника.

Що се отнася до нейното богатство, Дана има нетна стойност от -7 милиона USD (приблизително). Нейният приятел, Робърт Крафт, от друга страна, има приблизително нетно състояние от 8,3 милиарда долара към 2022 г. В момента тя живее в Ню Йорк с любовника си Робърт.

Любопитни факти

  • Dana Blumberg Meredith е нейното име.
  • Дана не е в Instagram или Twitter.
  • Блумберг е получила множество отличия за работата си.
  • Тя получи наградата Pfizer Clinician Scientist Award през 2009 г.
  • Blumberg също получи наградата Clinician Scientist Award от Американското дружество по глаукома.
  • През 2013 г. тя беше обявена за една от изгряващите звезди на Super Doctors на списание New York Times.
  • Този професионален лекар е висок 5 фута 7 инча.
  • Крафт и Блумберг също се появиха на финалите на Световното първенство по футбол за жени.

Популярни Публикации