Шери Бъртън - Wiki, възраст, височина, съпруг, кариера, нетна стойност

Шери Бъртън е известен американски фитнес треньор, треньор по хранене, спътник на знаменитости и медийна личност. Тя е добре известна в нацията като съпруга на известния американски актьор Стив Бъртън. Нека ви кажа, че Шери влезе в светлината на прожекторите през май 2022 г., когато Стив обяви развода си със съпругата си.

Бързи факти

Пълно истинско име Шери Густин.
Известно име Шери Бъртън.
Нетна стойност 2 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 12 март 1977 г.
Възраст (към 2022 г.) 45 години.
Професия Фитнес треньор, предприемач и съпруг на знаменитост.
Родно място Съединените щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Частно училище в Америка.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Риби.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг

Възраст и ранен живот на Шери Бъртън

Шери Бъртън беше роден на 12 март 1977 г. в САЩ. Тя е отгледана в Южна Калифорния, САЩ, със своите братя и сестри. Сега тя също живее в Ориндж Каунти, Калифорния, САЩ. Тя е на 45 години (към 2022 г.). Нейното име е Шери Густин, но го промени след сватбата си. Нека ви кажа, че тя отиде в местно училище за основното и средното си образование. Тя също продължава образованието си в реномирана институция.

Височина и тегло на Шери Бъртън

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Шери Бъртън е висока 5 фута 9 инча и тежи около 53 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сиви очи.  Шери Бъртън

Нетната стойност на Шери Бъртън

Колко е нетната стойност на Шери Бъртън? Съпругата на Стив Бъртън води богат начин на живот със семейството си. Сега тя е родител на децата си със съпруга си. Има и много маркови стоки и автомобили. Тя изкарва солиден живот от компанията и маркетинга си. Към октомври 2022 г. нейното нетно състояние се оценява на 2 милиона USD (приблизително).

кариера

Шери Бъртън каза на официалния си уебсайт, че е започнала да се интересува от фитнес и фитнес в гимназията. Тя започва да посещава фитнес залата от ранна възраст и бързо открива, че има интерес към фитнеса. След това започва работа в LA Fitness, където получава ценен опит. По-късно тя завърши курса си по фитнес и хранене и получи удостоверение за ISSA. От днес тя стартира своя едноименен уебсайт и предоставя инструкции на физически лица на много ниска цена. Тя също изнесе лекции за диетични програми и диетични режими за наддаване или отслабване.

Съпруг и брак на Шери Бъртън

Кой е съпругът на Шери Бъртън? Шери разкри много за личния си живот. Както всички знаят, тя се омъжи за Стив Бъртън на 16 януари 1999 г. Стив Бъртън е известен актьор, който е работил в различни филми и телевизионни предавания като The Young and the Restless, Mobius Final Fantasies и много други. Бъртън обяви раздялата си с Шери в публикация в Instagram през първата седмица на май 2022 г. Той каза също, че Шери очаква четвъртото си дете, но той не е бащата.

На тази предпоставка Стив взе решение да се разведе със съпругата си. Така че все още не е известна информация относно развода им. Според някои истории Шери е имала връзка с Грег Гранито, преди да се омъжи за Стив. Във всеки случай спецификата на настоящата й връзка или партньор остава неизвестна.

Популярни Публикации