Линда Холидей - Wiki, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Линда Холидей е известната съпруга на Бил Беличик от Съединените щати. Линда Холидей, главен изпълнителен директор на фондация Бил Беличик, ръководи организацията. Нейният партньор, Бил, е един от най-великите треньори на NFL в историята.

Бързи факти

Пълно име: Линда Холидей
Дата на раждане: 05 юни 1963 г
Възраст: 58 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Бил Беличик
Развод Денис Хес, Вон Кордър и Юджийн Холидей.
Нетна стойност 60 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Юпитер, Флорида
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Университет Вандербилт
деца Ашли, Кейти Хес

Биография на Линда Холидей

Линда Холидей е роден на 5 юни 1963 г. в Юпитер, Флорида, САЩ. Към момента тя е на 58 години. Няма много налична информация за имената и професиите на нейните родители и братя и сестри. Тя е от американски произход и следва християнската вяра. Освен това тя е от кавказка етническа принадлежност. Нейната зодия е Близнаци, според астрологията.

Linda Holiday Education

По отношение на формалното образование тя завършва образованието си в местно училище в родния си град. Освен това е завършила следдипломно обучение в университета Вандербилт. Завършила е бакалавърска степен по рентгенография.Височина и тегло на Линда Холидей

Линда Холидей е много привлекателна и има прекрасна личност. Приятелката на знаменитостта е висока приблизително 5 фута 8 инча. Тя тежи 65 килограма. Освен това, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото, не са публикувани цифри. Очите й са кафяви, а косата й е руса на цвят.

  Линда Холидей

Линда Холидей със съпруга си (Източник: Pinterest)

кариера

Линда Холидей и е трудолюбива и амбициозна жена. През целия си живот тя е участвала в различни проекти. Днес тя управлява магазин за дрехи, наречен Blue Indigo Boutique. Тя също участва в различни филантропични начинания с партньора си Бил Беличик чрез Фондация Бил Беличик. Тя е и главен изпълнителен директор на фондацията. Фондацията работи предимно за подпомагане на отбори в неравностойно положение, играчи, треньори и общности. Преди това тя планираше да продължи медицинска кариера, след като получи диплома по радиография, но по-късно промени решението си.

Тя също така участва в различни модни и изяви. Тя завърши втора два пъти в конкурса за Мис Арканзас. Въпреки това, тя е по-известна в резултат на връзката си с Бил Беличик. Бил е широко смятан за най-великия треньор в историята на NFL. В момента той е главен треньор на New England Patriots от NFL. По време на кариерата си той е поставил множество рекорди, включително спечелването на рекордните шест Супербоула като старши треньор на New England Patriots. Той също така е бил главен треньор на няколко други отбора, включително Кливланд Браунс и Ню Йорк Джетс.

Линда Холидей Нет Уърт

Линда Холидей се радва на комфортен начин на живот със семейството си. Към днешна дата тя е известна и богата в резултат на работата си. Освен това към октомври 2022 г. общата й нетна стойност се оценява на около 60 милиона щатски долара.

Линда Холидей Съпруг, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Линда Холидей, тя не е омъжена днес. Бил Беличик, нейният дългогодишен приятел, е нейно дългогодишно гадже. Двамата се срещат от 2007 г. Въпреки това тя е била женена три пъти преди да срещне Бил.

Денис Хес, Вон Кордър и Юджийн Холидей бяха нейни предишни съпрузи. Ашли и Кейти Хес са двете й дъщери от брака й. Освен това тя няма други връзки. В същото време тя е открита относно предпочитанията си към пола. И до днес тя не е имала спорни събития.

Популярни Публикации