Раймохан Парида- Wiki, възраст, етнос, съпруга, височина, нетна стойност, кариера, смърт

Раймохан Парида беше актьор, медийна личност, писател, звезда в социалните медии и интернет знаменитост от Удайпур, област Кендуджахар, Одиша. Той беше добре известен в цялата страна с изключителните си актьорски способности в различни филми и телевизионни програми. Той изобразява предимно отрицателни герои във филмите и се превръща в един от любимите герои в индустрията.

Бързи факти

Пълно истинско име Раймохан Парида.
Друго име Кунал Парида.
Дата на раждане 10 юли 1963 г.
Дата на смъртта 24 юни 2022 г.
Възраст (към момента на смъртта му) 58 години.
Националност индийски.
Място на раждане Удайпур, район Кендуджахар, Одиша.
Място на смъртта Бхубанешвар, Одиша.
Причина за смъртта Самоубийство.
Професия Актьор, медийно лице и звезда в социалните медии.
Нетна стойност INR 2-3 Crores (приблизително).
Зодия Рак.
Религия индуизъм.
каста Хандаят.
образование Завършил драматургия.
Училище/Колеж Колеж Каранджия.
Утал Сангита Махавидялая.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 64 кг

Възраст и ранен живот на Раймохан Парида

На Раймохан Парида родителите го отглеждат в Удайпур, област Кендухар, Одиша, през 1963 г. Кунал Парида е другото му име. Той беше на 58 години (по време на писане на тази статия). За началното му образование родителите му го записват в известно местно училище. Според множество онлайн източници той се е записал в колежа Каранджия в района на Маюрбхандж, за да получи бакалавърска степен. След това той посещава Utal Sangeeta Mahavidyalaya в Бхубанешвар и завършва своята степен по драма.

Височина и тегло на Раймохан Парида

Раймохан Парида е висок 5 фута 8 инча . Тежи приблизително 64 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Раймохан Парида

Нетната стойност на Раймохан Парида

Колко е нетната стойност на Раймохан Парида? Заради страхотното си и забавно изпълнение, този невероятен актьор стана зеницата на окото на нацията. Той живееше в разкошна къща със семейството си. Раймохан си изкарва солиден живот чрез актьорство, реклами и други проекти. Твърди се, че има нетна стойност от INR 2-3 крори (приблизително).

кариера

Раймохан Парида беше на двадесет години, когато влезе в развлекателния бизнес на Odisha. Той превъзхождаше ролята си на неприятни герои във филми. Според страницата му в IMDb той прави актьорския си дебют през 1984 г. с филма „Gangashiuli“, в който играе поддържащата роля на Сибу. Той стана известен в района, след като се появи във филма „Sagar“ от 1989 г.

След това той намери много работа в сектора на развлеченията. Неговите начинания включват Hasa Luha Bhara Duniya, Aama Ghara Aama Sansara, Rakhile Siba Mariba Kie, Naga Jyoti, Sakal Tirtha, Dharma Nikiti, Babu I Love You, Tu Mo Girlfriend и много други. Съобщава се, че последно е участвал във филма от 2014 г. „Mental“.

Смърт

Раймохан Парида е открит мъртъв в къщата си на 24 юни 2022 г., според доклади. Твърди се, че Парида се е самоубил, като се е обесил от покрива с помощта на въже. Семейството му не е било вкъщи по това време и някои роднини са се свързали с полицията, която посетила къщата му, за смъртта му. Раймохан също изпраща съобщение довиждане на жена си и децата си, преди да се обвърже. В момента властите разследват и се опитват да научат повече за смъртта му възможно най-бързо.

Съпруга и брак на Раймохан Парида

С кого се среща Раймохан Парида? Този изключителен изпълнител беше семеен човек, който обичаше да прекарва времето си със съпругата и децата си. Нека ви кажа, че съпругата му се казва Ранджита Парида и тя се грижи за къщата. Предстои да бъдат обявени подробности за датата на сватбата и първата им среща. Успяхме да открием снимка на съпругата му след много проучвания.

Що се отнася до децата му, той беше баща на две прекрасни и прекрасни момичета. Една от дъщерите му е омъжена и живее добре със семейството си. Имената на дъщерите му са съответно Шефали и Удита. В момента проучваме, за да ви предложим информация относно личния му живот.

Популярни Публикации