Коя е Джулия Робъртс? Wiki, възраст, височина, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Джулия Фиона Робъртс , по-известна като Джулия Робъртс на своите легиони от фенове, е американска актриса. По време на пиковите си години тя беше една от най-добре платените холивудски актриси, а списание People я обяви за най-красивата жена в света рекордните пет пъти.

Бързи факти

Празнувано име: Джулия Робъртс
Истинско име/пълно име: Джулия Фиона Робъртс
Пол: Женски пол
Възраст: 54 години
Рождена дата: 28 октомври 1967 г
Родно място: Смирна, Джорджия, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,75 м
Тегло: 58 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруга
(Име):
Даниел Модър (м. 2002), Лайл Ловет (м. 1993–1995)
деца: Да (майката Хейзъл, майката на Финей, майката на Хенри Даниел)
Професия: Актриса и продуцент
Нетно състояние през 2022 г.: 220 милиона долара

Биография на Джулия Робъртс

Джулия Робъртс е роден на 28 октомври 1967 г. в Смирна, Джорджия, в семейството на Бети Лу Бредемус и Уолтър Грейди Робъртс, който първоначално е планирал да бъде ветеринарен лекар.

Тя посещава началните училища Fitzhugh Lee, Griffin Middle и Campbell High Schools. Тя е приета в държавния университет на Джорджия, но така и не завършва. Тя се премести в Ню Йорк, за да преследва кариера като актриса.Джулия Робъртс Възраст, височина, тегло

Джулия Робъртс е родена на 28 октомври 1967 г. и към 2022 г. е на 54 години. Висока е 1,75 метра, а теглото й е 58 килограма.

  Джулия Робъртс

Джулия Робъртс

кариера

Робърт дебютира в пълнометражния филм през 1988 г. с филма „Satisfaction“. Blood Red, където тя участва с брат си, е пуснат през 1989 г. През 1987 г. тя прави първата си телевизионна поява в Crime Story.

Тя се появява в Mystic Pizza и епизод на Miami Vice през 1988 г. Изпълнението й в Steel Magnolias през следващата година й печели широко одобрение от критиците.

Робъртс стана известна в резултат на изпълнението си във филма „Хубава жена“, в който си партнира с Ричард Гиър. Sleeping with the Enemy, Hook, Dying Young, The Player, The Pelican Brief, Michael Collins, Mary Reilly, My Best Friend’s Wedding, Stepmom, Notting Hill и Runaway Bride са сред другите й филми от 90-те години. Настоящите й телевизионни изяви включват участия в F.R.I.E.N.D.S., Улица Сезам и Закон и ред.

Тя получи одобрението на критиците през 2000 г. за изпълнението си на Ерин Брокович. Мексиканецът, Американските любовници, Единадесетте на Оушън, Усмивката на Мона Лиза, По-близо, Дванадесетте на Оушън, Мравката побойник, Мрежата на Шарлот, Войната на Чарли Уилсън и Светулки в градината са сред другите й филми, издадени през 2000-те.

Постижения и награди на Джулия Робъртс

  • Джулия Робъртс е номинирана за осем награди 'Златен глобус' и е спечелила три от тях.
  • Тя има четири номинации за Оскар и една победа за ролята си в Ерин Брокович.
  • Джулия също получи номинация за Primetime Emmy за изключителна поддържаща актриса в ограничен сериал или филм за изпълнението си в The Normal Heart на HBO.

Нетното състояние на Джулия Робъртс през 2022 г

Джулия Робъртс има нетна стойност от 220 милиона долара към юли 2022 г. Нейното значително богатство произтича от кариерата й на една от най-гъвкавите и видни актриси в Холивуд.

Джулия Робъртс е световно известна личност, спечелила сърцата на публиката с многобройните си изпълнения. Тя беше едно от най-доходните лица на Холивуд в разгара на кариерата си. Дори сега, когато други знаменитости са в светлината на прожекторите, Робъртс запазва своята грация и красота и е почитана от публиката по целия свят.

Джулия Робъртс Съпруг, брак

Джулия Робъртс излизала е с Матю Пери, Лиам Нийсън, Дилън Макдермот, Джейсън Патрик и Кийфър Съдърланд, наред с други. Робъртс и Съдърланд бяха сгодени за кратко време, преди да се откажат три дни преди сватбата си.

Тя се омъжва за Лайл Ловет през 1993 г., но скоро след това се развеждат. От 1998 до 2001 г. тя имаше връзка с Бенджамин Брат.

През 2000 г. Джулия се запознава с настоящия си съпруг Даниел Модър. През 2002 г. двойката се жени. Хейзъл Патриша, Финей Уолтър и Хенри Даниел са техните три деца.

Популярни Публикации