Дейвид Чоу - Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Дейвид Чоу е художник, музикант, журналист и водещ на подкаст от Съединените американски щати. Писал е за издания като Hustler, Ray Gun и Vice. Дейвид Чоу е образцов художник, който изследва разнообразна гама от градска култура, развлечения, теми, стремежи и азиатски културен контекст.

Бързи факти

Пълно име: Дейвид Чоу
Дата на раждане: 21 април 1976 г
Възраст: 45 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Американски художник
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 300 милиона долара
Цвят на косата черен
Родно място Лос Анджелис, Калифорния,
Националност американски
Етническа принадлежност Причинно-следствена връзка
Религия Кристиян
образование Калифорнийски колеж по изкуствата

Биография на Дейвид Чоу

Дейвид Чоу е роден в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ на 21 април 1976 г. (на 45 години). Родителите му са корейски имигранти, които са преминали през процес на ново раждане, наричан прераждане. Те са членове на християнско семейство, което пази в тайна подробностите за своите братя и сестри.

Той е от американска националност и прекарва по-голямата част от израстването си в Корейския квартал на Лос Анджелис. Неговата зодия по рождение е Телец и е от кавказка етническа принадлежност. Той е привлечен от изкуството от ранна възраст и започва да рисува със спрей на улицата през цялото си юношество.Въпреки това страстта му към изкуството се развива ежедневно. Той посещава Калифорнийския колеж по изкуствата и се отличава с академични успехи. Той остана на същата работа.

  Възраст на Дейвид Чоу

Дейвид Чоу

Височина и тегло на Дейвид Чоу

Американският артист поддържа форма и здравословен начин на живот. Той е висок приблизително 5 фута 6 инча и тежи 71 килограма в момента. Има леко къдрава черна коса и размерите на тялото му не са известни. Има малко подробности за външния му вид, но той безспорно е здрав мъж.

кариера

Той е известен и уважаван художник, музикант, журналист и романист, наред с други неща. Освен това той официално започва кариерата си през 1996 г. с публикуването на графичен роман, наречен Slow Jams. Той отпечатва само 200 копия и ги разпространява на Comic-Con с надеждата да привлече вниманието на издателя през 1998 г. След публикуването на работата си той кандидатства за безвъзмездна помощ за xeric и получава 00, за да публикува самостоятелно второто разширено издание на Slow Jams . Втората корица е издадена през 1999 г. за .

Bruised fruit: David Choe’s work, Drips Inc 2002, Cursive, Giant Robert 2003 и David Choe, Chronicle Books 2010. Освен това той режисира автобиографичен документален филм с Хари Ким, озаглавен Dirty Hands: The Art and Crimes of David Choe. Освен това той прие поръчка за стенопис от холивудската актриса Хайди Флейс и изпълнителния директор на Facebook Марк Зукърбърг, както и самостоятелна изложба в Санта Роза.

През 2005 г., след самостоятелните му изложби в Сан Хосе и Сан Франциско, той получава награда за самостоятелна изложба в музея за модерно изкуство Sanat Rosa. След изложбата той се завърна в нюйоркската Jonathan LeVine Gallary, Chelsea, през 2007 г. с друга самостоятелна изложба, Gardener of Eden. По подобен начин другата му самостоятелна изложба Murderous Heart е изложена в галерии Lazarides в Лондон и Нюкасъл.

Освен това Gavin Mclnnes и Shane Smith се обърнаха към него за писане и изпълнение на произведения на изкуството за списание Vice. По същия начин той разшири кариерата си, като съоснова DADASA, онлайн подкаст за лайфстайл развлечения, със звездата от филми за възрастни Аса Акира.

Освен това той беше забелязан по време на самостоятелната си изложба с акварел в музея на университета Del Chopo в Мексико Сити през 2013 г. Освен това той проведе изложба в Лос Анджелис след терапията си. Произведението въплъщава тежките теми за травма, саморефлексия и надежда за възстановяване.

Благодарение на изключителните му произведения на изкуството, интернет предприемачът Шон Паркър го покани през 2005 г. да нарисува сексуални стенописи върху интериора на първия офис на Facebook в Силиконовата долина. Преминавам към друга работа, за която бях потърсен от Марк Зукърбърг, главен изпълнителен директор на Facebook, за да нарисувам някои по-приглушени стенописи за неговия офис.

Той получи приблизително 200 милиона долара в навечерието на първичното публично предлагане на Facebook през 2012 г. Освен това той е част от документални филми, уеб сериали и други проекти. Стискам палци! (2007-2010), Последният динозавър на Конго с Дейвид Чоу (2011) и Ние сме странни са само някои от представените филми (гласът на главния герой 2007), Вице, Антъни Бурдейн: части неизвестни, Мандалорецът и Vice сезон 2.

Дейвид Чоу Нет Уърт

В момента Дейвид Чоу е един от най-богатите артисти . Освен това той е работил неуморно през цялата си кариера, за да натрупа приблизителна нетна стойност от 300 милиона долара към октомври 2022 г. Много хора са били вдъхновени от многобройните му творби. Той има късмета да води скромен, но луксозен начин на живот в момента. Към момента подробности за приходите и разходите му се пазят.

  Дейвид Чоу нетна стойност

Дейвид Чоу

Дейвид Чоу Гадже, Запознанства

В момента Дейвид Чоу е много необвързан . Преди това е имал връзка. Известният музикант предпочита да пази личния си живот в тайна. Въпреки своята знаменитост, той избягва да обсъжда личния си живот. Той иска да поддържа разделение между личния и професионалния си живот.

Популярни Публикации