Сиера Фуртадо беше наказана онлайн от бившия си годеник Алекс Теранова

Сиера Фуртадо , YouTuber за красота и начин на живот, беше критикувана от бившия си годеник Алекс Теранова в понеделник, 6 юни, след като тя пренебрежи него и миналия им годеж в най-новия си видеоклип с въпроси и отговори. В отделни видеоклипове във всеки от собствените си канали двойката YouTuber обяви края на годежа си през 2019 г. Те се ожениха през 2017 г. Двойката излизаше три години, включително фазата на годежа им.

Сиера Фуртадо каза нещо за Алекс Теранова.

Въпреки че Сиера Фуртадо не спомена открито Теранова в новия си влог, изявленията й имаха негативни нюанси към бившия й годеник в разговор относно предбрачните споразумения, които можеха да се припишат само на предишния й годеж. Фуртадо разкри, че е имала предбрачен договор, създаден от адвокат за хиляди и хиляди долари в отговор на загрижеността на зрител относно предбрачните договори.

Според Сиера Фуртадо:Просто мисля, че те са от съществено значение и мисля, че хората са много чувствителни по въпроса. Това може да предизвика дебат, но аз вярвам, че ако притежавате фирма, сте предприемач или сте изградили нещо от дъното нагоре и то е успешно, трябва да се защитите.

  Сиера Фуртадо

Тя каза защо вярва, че предбрачните договори са жизненоважни и че е съмнително, ако някой откаже да подпише такъв:

Хората не знаят, че предбрачният договор е и за двете страни, така че ако постигнете нещо в професията си, което ви носи милиони и милиони долари за десет години, вие също сте обхванати. Просто мисля, че е малко червен флаг, ако някой откаже да подпише такъв. Малко е подозрително, ако някой откаже да го подпише, защото „Какви са вашите намерения?“

Сиера Фуртадо каза, че сключването на предбрачен договор не е от полза за никоя от страните, тъй като действа като застраховка. Тя използва хипотетично обстоятелство, при което нечий съпруг никога не е подписвал предложението за предбрачен договор и сега се опитва да изземе всичките ви пари след развод, за да подчертае своята гледна точка.

Тя обясни, че предбрачният брак не предвещава развод, като каза:

Ако ще се женя, определено искам да го направя само веднъж. Ето защо отмених някои ангажименти в миналото, защото не искам да се проваля в брака си… Някой ми е отказвал да подпише предбрачния ми договор, за който платих хиляди долари и е малко подозрително, така че това със сигурност е червен флаг за някои хора.

Алекс Теранова наказа Сиера Фуртадо за това, че го критикува публично

Алекс Теранова моментално се нахвърли върху бившата си годеница, като я избухна за неуместните й забележки, които имплицитно поставиха под въпрос мотивите му по време на връзката им и казаха, че той е златотърсач. Много фенове на Сиера Фуртадо потвърдиха, че това не е първият път, когато тя затъмнява Теранова в своите видеоклипове. Теранова отиде в историите на Instagram и Twitter, за да публикува дълго съобщение, описващо всичко, довело до края на тригодишния им годеж. В отговор на предбрачния иск той написа:

Не подписах предбрачния договор, защото не исках да продам живота си на кучка. Забравих да поясня, че беше планирано преди да се сгодим и зарази смисъла на брака (по-скоро четири месеца от нашата връзка)… Парите нямат нищо общо с нищо, освен че бяха нейни (което никога не ме е интересувало).

  Сиера Фуртадо

Той също така разкри, че никога не е получавал кредит или парично възнаграждение за приноса си към заснемането и задкулисното редактиране на техните съвместни видеоклипове на vlog канал. Беше разстроен, защото никога не е притежавал нещо, което да е еднакво мое и нейно.

Когато ми представиха предбрачен договор, нейните адвокати надиграха моите, но аз никога не съм искал нищо друго освен бъдещето ми да бъде толкова сигурно, колкото нейното, което предбрачният договор никога не е предоставял правата ми на собственост върху канал със записи на мен и името ми в него .

Имаше и допълнителни ужасни и мръсни части от раздялата им, които Алекс Теранова каза, че са премълчани и изкривени, за да се запази образът на Сиера Фуртадо. Неговото изложение разкри редица разрушителни навици на Фуртадо, както по време, така и след края на връзката им.

Популярни Публикации