Тони Коста- Биография, възраст, нетна стойност, приятелка, запознанства

Тони Коста стана известен в музикалната индустрия благодарение на превъзходните си танцови способности. Тони Коста е добре познат танцьор в индустрията. Освен това той участва в множество танцови състезания през цялата си кариера. Романсът му с Адамари Лопес Торес допринесе за издигането му до звезда. Попитайте за нейния личен и професионален живот.

Бързи факти

Пълно име: Тони Коста
Дата на раждане: 20 август 1983 г
Възраст: 38 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: Танцьорка
Държава: Валенсия
Височина: 5 фута 0 инча (1,52 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Адамари Лопес
Нетна стойност 1 милион долара
Заплата 240 000 долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Испания
Националност испански
Етническа принадлежност испанец

Биография на Тони Коста

Тони Коста е създадена на 20 август 1983 г. Танцьорката в момента е на 38 години. Хороскопът му сочи, че е роден под знака на Лъва, което съответства на рождения му ден. В допълнение, Валенсия, Испания, е мястото, където е роден. И той е испанец по рождение. Неговата раса също е испаноговоряща. За момента той живее в Маями, Флорида, САЩ.

В резултат на това няма публично достъпни подробности за семейството му, включително неговите родители, братя и сестри и професия. Коста е посещавал няколко училища в Испания по отношение на своето образование и академични пълномощия. Освен това изглежда, че знае испански.  Тони Коста възраст

Тони Коста

Височина и тегло на Тони Коста

Относно измерванията на тялото му, Тони Коста стои на височина 5 фута, 10 инча. Има черна коса и очи. Той обаче не е разкрил друга информация за себе си. В резултат на това липсва информация за теглото, височината, размера на обувките, дрехите, бедрата, гърдите и бицепсите.

кариера

Танцьорката започна преди няколко години професионалното съществуване на Коста. Освен това той участва в много танцови събития у нас и в чужбина. Той безспорно е способен да танцува на всяка песен. Следователно той е привлечен от балните танци. Годината, в която Тони започна да танцува професионално, той по чудо усвои тази форма на бални танци.

Инструкторът по зумба Коста също е професионален танцьор. В резултат на това той притежава сертификати за преподаване на Zumba, Zumba Sentao и Zum Step. По някаква причина изглежда, че се наслаждава на опита от преподаването на курсове по Zumba; той говори за тях като за партии. В Mira Quien Baila той е работил като ментор.

Тони, световноизвестна танцьорка, също има собствен YouTube канал със същото име. На 1 февруари 2012 г. той стартира канала. Изненадващо, той успя да събере над 245 хиляди абонати на платформата. Повечето от видеоклиповете в канала му в YouTube са уроци по зумба, уроци по танци и пътуването му като баща. Освен това почти всичките му видеоклипове в YouTube са на испански.

Нетната стойност на Тони Коста

Според последните изследвания и статистика Тони Коста има приблизителна нетна стойност от милион. Като танцьор, инструктор по зумба и учител, неговият основен източник на доходи е работата му като танцьор и инструктор по зумба. Той може да прави до 0 000 на година. Въпреки това, той не е разкрил своите артикули или каквито и да е одобрения.

  Тони Коста нетна стойност

Тони Коста

Тони Коста Гадже, Запознанства

По отношение на връзката, Тони Коста изглежда неженен и току-що разделен с бившата си приятелка или бивше гадже. Адам Лопес и Тони Коста имаха отлични отношения. Тяхната прекрасна любовна приказка започна на сцената на Мира Куиен баила. Вижте кой танцува е другото име за това. Освен това това е риалити шоу на испански език. Тони и Адамри се бяха записали да участват на фронта като участници.

Двамата започнаха да се опознават и разцъфтяващият им роман се превърна в разговор в града. В рамките на няколко месеца след приключването на шоуто, двамата станаха публични с романса си. Адамари също беше на масата. Те станаха родители през 2015 г. и се сдобиха с дъщеря. Алая Коста е пълното й име.

Никой обаче не можеше да предвиди печалния им изход. Наскоро те се разделиха и го разкриха в профилите си в социалните мрежи.

Популярни Публикации