Литрел Бънди - Wiki, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Главният финансов директор на CBE LLC във Вирджиния е Литрел Бънди. Литрел Бънди е медицински лаборант и практикуващ лекар по трансфузионна медицина от Съединените щати. Тя е най-известна като най-голямата сестра на известния рапър Крис Браун.

Бързи факти

Пълно име: Литрел Бънди
Дата на раждане: 26 ноември 1981 г
Възраст: 40 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Медицински лаборант
Държава: Вирджиния
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: женен
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на тяло 36-25-35
Родно място Тапаханок
Националност американски
Етническа принадлежност афроамерикански
баща Клинтън Браун
Майка Джойс Хокинс
Братя и сестри Крис Браун

Биография на Литрел Бънди

Литрел Бънди е роден на 26 ноември 1981 г. в Тапаханок, Вирджиния. В момента е на 40 години. Майката на Литрел беше директор на дневен център, а баща й беше поправителен служител в местен затвор във Вирджиния. Джойс Хокинс и Клинтън Браун я отгледаха като свое първо дете.

Литрел е на осем години, когато родителите й посрещат второто си дете, Крис Браун, на 5 май 1989 г. Родителите на Литрел се развеждат, когато тя е дете. Литрел е от американски произход и афроамерикански етнос. Нейният астрологичен знак е Стрелец.Литрел Бънди Образование

Литрел Бънди получава дипломата си от J. Sargeant Reynolds Community College. Тя също така получава бакалавърска степен по биологични науки от университета Джеймс Медисън.

Литрел Бънди Височина, Тегло

Тя е на среден ръст от 5 фута 4 инча (1,67 м) и тежи 54 кг. Измерването на гърдите й е 36 инча, измерването на талията й е 25 инча, а измерването на бедрата й е 35 инча. По същия начин цветът на очите на Литрел е черен, както и цветът на косата му.

  Литрел Бънди

Литрел Бънди (Източник: Pinterest)

кариера

Литрел стана известна като най-голямата сестра на Крис Браун, известен танцьор, певец, актьор и автор на песни. Lytrell също имаше връзки с някои банки и финансови институции. Тя е професионален банкер и главен финансов директор на CBE LLC във Вирджиния. Литрел е медицински лабораторен учен, който също практикува трансфузионна медицина.

Награди Литрел Бънди

Крис Браун, нейният брат, получи множество награди, включително награда Грами, 15 награди BET, 4 музикални награди Billboard и 6 музикални награди Soul Train. С 93 записа в Hot 100 той се нарежда на седмо място в списъка. Литрел, от друга страна, не е получил награди или номинации до момента. Тя е известен банкер, който служи като главен финансов директор на CBE LLC във Вирджиния.

Нетната стойност на Литрел Бънди

Литрел Бънди прави много пари като главен финансов директор в CBE LLC в Манасас. В Хенрико, Вирджиния, тя работи като учен в медицинска лаборатория и практикуващ лекар по трансфузионна медицина. Нетната стойност на Литрел се оценява на около 1 милион долара към октомври 2022 г. Литрел, която печели, е достатъчна, за да поддържа скъпо бижу, луксозен начин на живот и всички материали, които желае в живота си.

Литрел Бънди Съпруг, брак

Литрел Бънди е омъжена жена, според личния й живот. Тя не е заявявала публично за своя живот, съпруг или гадже. Няма конкретна времева рамка за това колко време са излизали преди брака.

Освен това тя е майка на син. През 2002 г. тя роди. Синът на Бънди обича да играе бейзбол. Тя споделя снимки на сина си в социалните мрежи. Литрел има щастлив семеен живот със семейството си и няма слухове. Освен това тя е много лична и не се появи в шоуто на брат си или в церемонията по награждаването.

Тя никога не е разкривала информация за приятеля или съпруга си пред обществеността. Нейните акаунти в социалните мрежи са неактивни. В резултат на това Lytrell е свободен от слухове и противоречия.

Популярни Публикации